Reklaam sulgub sekundi pärast

SAA TEADA, KUIDAS SINU tähemärk vihastab?

Igaüks võib aeg-ajalt vihastada- oleme ju siiski kõigest inimesed. Igaühe kannatus on erineva pikkusega, aga kõigil on murdfepunkt, mille peale neist viha välja purskab. Või siis otsustatakse neid emotsioone enda sees vaka all hoida? See oleneb juba sinu tähemärgist. Saa teada, kuidas käituvad erinevate tähemärkide esindajad siis, kui keegi neid tõeliselt keema ajab!

Igaüks võib aeg-ajalt vihastada - oleme ju siiski kõigest inimesed. Igaühe kannatus on erineva pikkusega, aga kõigil on murdepunkt, mille peale neist viha välja purskab. Või siis otsustatakse neid emotsioone enda sees vaka all hoida? See oleneb juba sinu tähemärgist. Saa teada, kuidas käituvad erinevate tähemärkide esindajad siis, kui keegi neid tõeliselt keema ajab!

JÄÄR

Kuna tegemist on tulemärgiga, siis on ta üks neist, kelle käest võib vale lähenemise puhul korralikult põletada saada! Neil on väga kirglik ellusuhtumine ja nad vihastavad, kui keegi nende teele ette jääb. Kuigi pahameel on Jääras lihtne tekkima, unustavad nad üsna kiiresti, mis neid esialgu üldse endast välja ajas. 

SÕNN 

Sõnn ei vihasta kergesti, aga ole ettevaatlik, sest kui sul õnnestub ta endast välja ajada, siis muutub ta passiiv-agressivseks ning lõikab su oma elust lihtsalt välja. Peale mõningast jahtumist räägitakse reeglina asjad siiski selgeks. 

KAKSIKUD

Kaksikutel on ainulaadne oskus teisi kohutavalt segadusse ajada. Nad ütlevad üht ning teevast hoopis teist asja - nad muudavad oma suhtumist vaid sekunditega. Kui sa selle tähemärgi vihale ajad, siis heidab ta seda sulle veel tükk aega ette. 

VÄHK 

Vähkidel on väga armas, kaastundlik ja siiras olemus - osad inimesed kasutavad neid seetõttu ära. Vähk pigem solvub ja saab haiget, kui vihastab. Kuna tegemist on väga lojaalsete ja armastavate inimestega, siis ootavad nad alati ka samasugust suhtumist vastu. 

LÕVI 

Lõvid on väga temperamentsed, aga mida muud ühelt tulemärgilt oodata võikski? Nad ei raiska aega mängimisele - kui sa Lõvi välja vihastad, siis annab ta sellest sulle kohe teada! Küll aga ei pea nad väga pikka vimma. 

NEITSI

Neitsi on kõige kannatlikum tähemärk. Neil võtab oma tunnete näitamine väga palju aega ja neid on äärmiselt keeruline välja vihastada. Isegi kui see juhtub, siis hoiavad nad viha endas, kuniks see lõpuks lahtub. 

KAALUD

Kaalude tähemärk armastab rahu ja seetõttu proovivad antud tähemärgi esindajad iga hinna eest konflikte vältida. Neile meeldib, kui elus valitseb täielik tasakaal. Kui Kaalude esindaja tunneb, et närv hakkab mustaks minema, siis laseb ta lihtsalt jalga. 

SKORPION 

Kui sul õnnestub Skorpioni esindaja vihale ajada, siis jälgi tema kehakeelt. Ta ei ütle sulle, et ta vihane on, sest peab endast selleks liialt lugu. Küll aga reedavad teda tema silmad ning näoilmed. Vihasele Skorpionile tuleb anda aega ja ruumi, et ta saaks maha rahuneda.

AMBUR 

See tähemärk annab sulle kohe päris kindlasti sellest teada, et oled ta välja vihastanud. Võib suisa öelda, et kui suudad Amburi välja vihastada, siis jookse! Kuna tal võtab rahunemine päris kaua aega, siis targem oleks konflikte juba eos vältida. 

KALJUKITS 

Kaljukitsed üldiselt ei vihasta - nende jaoks on see puhas energia raiskamine. Nad suudavad väga palju endasse koguda, aga kui nad lõpuks plahvatama peaksid, siis jookse elu eest, sest sellele järgneb üks korralik stseen!

VEEVALAJA

Veevalajad naudivad provokatiivseid vestluseid, aga ei talu vaidlusi. Kui oled ta välja vihastanud, siis ära oota teda tagasi. Vihane Veevalaja läheb pikale sõidule või loodusesse jalutama. Just siis otsustab ta, kas teeb sinuga veel tegemist või kaob sinu elust märkigi jätmata igaveseks. 

KALAD 

Kalad on väga emotsionaalne tähemärk ja seetõttu võivad nad mõnikord sääsest elevandi teha. Vihane Kalade esindaja oskab vimma pidada, aga kui sa talle oluline oled, siis tuleb ta ise ja räägib asjad selgeks. 

powerofpositivity.com