Reklaam sulgub sekundi pärast

Särav Buduaari turg LIVE Tartus juba sel laupäeval. Ole kohal!

Juba sel laupäeval jätkub ostupidu Tartus, kus Buduaari turg LIVE toob kokku sadu müügi- ja ostuhuvilisi. Buduaari turg LIVE toimub Tartus 21. septembril kell 10-18 Tartu Kaubamajas.

Juba sel laupäeval jätkub ostupidu Tartus, kus Buduaari turg LIVE toob kokku hulgaliselt müügi- ja ostuhuvilisi. Buduaari turg LIVE toimub Tartus 21. septembril kell 10-18 Tartu Kaubamajas.

Ka Tartu Buduaari turul on seekord üllatusi varuks: nimelt oleme kolinud Eedeni Keskusest otse südalinna Tartu kaubamaja II ja III korrusele, kus ostlemist ja särtsu jätkub igaühele.

Šoppajaid juhendab ja lõbustab alati stiilne Ženja Fokin ja külalisi kostitab Gutta mõnusate Premium mahladega ning Pagaripoisid maitsvate küpsetistega.

 

Hea muusika ja mõnusa meeleolu loob klubi Vabank, kes on esindatud ka eksklusiivse kollektsiooniga Vabank Couture by Oksana Tandit.

Vabank Couture by Oksana Tandit klubikollektsiooni loomisel on moekunstnik Oksana Tandit inspiratsiooni saanud maailmakuulsate staaride nagu Madonna, Garce Kelly, Tina Turneri, Marlene Dietrichi, Micahel Jacksoni, Lenny Kravitzi jt stiilist või muusikast. Kõik komplektid tulevad müüki näidiste hindadega ja kõiki eksemplare on vaid üks! Vaata lähemalt SIIT.

Klubi Vabank jagab Buduaari turul kaunitaridele personaalseid VIP-kutseid, mis sisaldavad tervitusjooki ning pääsu VIP-ruumi. Vanusepiirang 21 eluaastat.

 

Heade pakkumistega on kohal riietepoed Wunts & Wuntsinna, Delafemme, Lisandra butiik, Halens, ning One Dream. Soenguid teevad külastajatele ghd juuksurid. Sügisesse hästi passivate pihasoojendajatega on kohal ka Checca.

Lõhnad ja kreemid toob turule Tarbi24.ee, hambapastat saab soetada White Glo platsilt, Vermont pakub külalistele kauneid lilleseadeid ning ilusaid aksessuaare müüb turul Ibero. Lõbusa disainiga sokid toob turule kohale Happy Socks ning firmalt RX-Muster OÜ on turul pesu ja e-sigarid. Tartu turul on kohal ka eestlaste poolt armastatud Joik.

 

Eesti moeloojatest on Tartu turul kohal naiselik ja alati aktuaalne Diana Kurves, põnevaid lõikeid täis Hekatebianca, mustriliste kangaste jumalanna Donna Nordica, Eesti turul uhiuus ning paljutõotav bränd Bless This Mess ja oma loominguga iga kord silmapaistev Kirill Safonov.

 

Staariturule tulevad oma riideid müüma eksmiss Laura Kõrgemäe, modell Ilona Faustova, seriaalist "Ment" tuntud Anna Jankelevitš ning raadio Ring FM saatejuht Annika Kiidron.

 

Kohtumiseni Tartus juba sel laupäeval!

Buduaari turu toimkond