Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE NAINE TEGI oma mehest maailmakuulsa miljonäri! Kuidas?

Tõenäoliselt teab iga mees, et möödunud nädalalõpul leidis aset sajandi poksimatšiks nimetatud aegade kalleim MMA-lahing 29-aastase iirlase Conor McGregori ja 40-aastase ameeriklase Floyd Mayweather jr vahel. Matši võitis vanameister Mayweather jr 10. raundis tehnilise nokaudiga.

Kuigi Conor McGregor jäi napilt alla, võitis temagi selle võitlusega vähemalt 100 miljonit dollarit. Matši honorar oli kokku kuuldavasti kuni 700 miljonit dollarit, millest umbes 25% sai McGregor. Mida aga enamik mehi ei tea, on see, et Conor McGregor oli vähem kui kümme aastat tagasi praktiliselt kodutu ja töötu. Eakaaslased Dee Devlin ja Conor kohtusid Dublinis veel siis, kui Conor vaid unistas profikarjäärist. Nad armusid ja kolisid elama naise väikesesse korterisse ning naine teenis raha, et mees saaks keskenduda spordile ja liikuda oma unistuse poole. Naine oli mehe kõrval nii heas kui halvas ja hoidis mehe motivatsiooni üleval rasketel aegadel.

“Dee on mu elupäästja. Mul polnud siis midagi peale unistuse, millest ma talle pidevalt rääkisin,” on Conor öelnud meediale, kiites oma naist, kes on talle palju aastaid toeks olnud nii trennis, kodus kui ka mehe transportimisel trenni ja koju. “Mu naine on olnud mu kõrval algusest peale ja kui poleks teda olnud, siis ma arvatavasti poleks praegu siin,” on öelnud Conor intervjuudes peale võidukaid võitlusi. Conor usub, et iga vinge mehe taga on veel vingem naine. Peale Conori kuulsakssaamist 2013. aastal on Deest ja Conorist saanud Iirimaal üks armastatumaid kuulsaid paarikesi ning meedia jälgib igat nende sammu. 

Conor, kes on meedias palju ülistanud oma naist, tunneb end õnnelikult, kui saab lisaks sõnadele ka tegude ja kingitustega naist üle kullata. Kunagi oli Conori eesmärk saavutada selline edu, et naine ei peaks enam tööl käima. Nüüdseks on ta tänu võidukale MMA-karjäärile väga rikas mees ja see ning paljud teised soovid on täitunud. Ta on öelnud, et annab naisele kõik, mida naine soovib ning armastab temaga koos mööda maailma reisida. Ja hellitada Conor oma naist oskab, sest alles hiljuti võis näha Dee Twitteri kontol pildikest kingituseks saadud 20 000-naelasest Cartier' käekellast. Kõige suurem kingitus on aga nii Conorile kui Deele väike Conor jr, kes sündis selle aasta maikuus peaaegu kümme aastat peale paari esmakohtumist. Nüüd oodatakse aga Iirimaal sajandi pulmi, mille kohta Conor on öelnud, et need tulevad ehk aastal 2018.

 

Buduaar.ee