Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE NUTITELEFON TEEB sinust tõelise influenceri

Vaata korraks ringi. Kelle telefon on kõige šefim? Ilmselt sellel, kelle telefonil on kõige suurem ekraan, kõige paremad kaamerad ja vinge disain. Kui mõtled, et milline on sinu järgmine telefon, siis me ütleme seda sulle ise: Huawei Nova 5T.

Kui küsida, mida noored nutitelefoni valimisel jälgivad, siis muidugi on need võimas kaamera, mis võimaldaks isikupärast sisu luua ja kvaliteetne suur ekraan, millelt vaadata videoid, mängida mänge ja uudistada sotsiaalmeediat. Kasuks tulevad julge disain, vastupidav aku ning taskukohane hind. 

Kaameraid on Nova 5T telefonil koos supervõimsa selfikaameraga kokku suisa viis, teevad just sinu piltidest kõige lahedamad pildid nii Instagrami, snäppi kui ka Facebooki. Aga oota, see telefon muutub kohe veel cool’imaks.

Suur, 6.26 tolline ekraan on selle telefoni üks põhilisi tõmbenumbreid. Full HD kvaliteeti toetav LCD ekraan võimaldab näha kasutajal ka suure nurga alt kõiki värve selgelt ning puhtalt. Nii ei peagi enam kodus telekast või arvutist midagi vaatama – mis neist ikka käima panna, kui telefoni pilt on peaaegu sama suur, aga kindlasti mitu korda parem.

Nova 5T selfikaamera on kui väike stuudio sinu telefonis. Puhas profivärk! Tee pilti valges või hämaras. Kasuta filtreid või lisa pildile erinevaid raame ja lauseid. Valik on sinu. Tänu Huawei sisse ehitatud AI (tehisintelligents) tehnoloogiale suudab kaamera keerulistes oludes adapteeruda ning võluda välja terava pildi ka seal, kus teised hätta jääksid – on ju hea teha õhtul kontserdil või peol pilte, et neid hiljem vaadata ning meenutada.

Ja sellel on veel neli kaamerat, super lainurk, makro, sügavusassistent ja 48 MP põhikaamera. Nova tehisintellekt on igal hetkel sinu eest valmis otsuseid langetama, ning nii võid teha muudatusi filmitavasse või pildistatavasse kasvõi käigu pealt. Isegi filtrid on sisse ehitatud, mis võimaldavad sul lõpuks ometi loobuda nendest Instagrami vanadest filtritest.

Lisaks võimsale foto- ja videokaamerale on telefon tõeliselt võimas ka näiteks mängimiseks. Loomulikult jääb alati teatavalt määral vaielda, et kellele mingi telefon kõige rohkem meele järgi on. Kuid kui lähtuda puhtalt hinna ja kvaliteedi suhtest – ehk siis palju maksad ja mida tegelikult saad, on Nova 5T telefonile keerukas leida vastast.