Reklaam sulgub sekundi pärast

SEE OLI ALANDAV: nad olid neljakesti mu tupe kallal

"Minuga juhtus mõnda aega tagasi nii šokeeriv lugu, et tunnen ennast siiani alandatuna ja rumalana ning ei suuda ära kiruda, miks ma õigel hetkel suud lahti teha ei osanud. Tahan seda lugu jagada selleks, et kui kellegi teisega sama olukord peaks juhtuma, siis julgetaks suu lahti teha ning öelda, et toimuv pole tema jaoks okei. 

Nimelt olen iga aasta käinud günekoloogi juures arstlikus kontrollis ning ka see aasta helistasin polikliiniku registratuuri ja panin endale aja naistearstile. Ma vihkan seal pukis oma hargivahe lehvitamist, aga oma tervise nimel tean, et see on vajalik ja üks asjadest, mida siin elus tuleb teha. 

Saabus siis läbivaatuse päev ja seadsin sammud arsti suunas. Kabinetti sisenedes palus õde mul natukene oodata, sest arstil läks eelmise patsiendiga kauem aega. Jäin siis ootama. Umbes 5 minutit hiljem tuli õde tagasi ning küsis minu käest, et kas mulle sobib, kui läbivaatuse juures viibib ka praktikant.

Kuna olin oma mõtetega ametis, siis tagantjärele meenutades ei tule mulle mitte kuidagi meelde, et kas ta ütles praktikant või mitmuses praktikandid. Igastahes olin ma nõus, sest kuidagi peavad ju ka nemad praktikat saama ja mul pole midagi selle vastu, kui praktikant arstiga samas kabinetis viibib. Oh, oleks ma vaid teadnud, mis mind tegelikult ees ootab...

Seepeale palus õde mul püksid jalast võtta ja pukki minna. Tegin nagu kästud ning jäin arsti ootama. Hetk hiljem saabuski kabinetti arst ning temaga koos neli praktikanti. Ma jäin neid lolli näoga jõllitama, sest olin oodanud ühte praktikanti, aga sain hoopis neli. Arst küsis mult rutiinseid küsimusi, mina midagi vastu mõmisedes, sest tundsin ennast kõigi nende ees tupp õieli väga ebamugavalt ja nõmedalt. Olin aga niivõrd jahmatanud, et ei osanud kuidagi öelda ka, et ma ei soovi neid kõiki läbivaatuse juurde. 

See mis aga järgmisena tuli, oli veelgi kohutavam. Nimelt sooritas ülevaatuse kõigepealt arst ise ning seejärel palus seda teha ka kõikidel praktikantidel. Ehk siis kõik neli praktikanti toppisid kordamööda sõrmi mu tuppe ning katsusid mind seestpoolt. Ma olin niivõrd šokis, et ei osanud seal pukis olles midagi öelda ka! Peale ülevaatust kiitsid kõik kooris mu tuppe ning vestlesid mu suguorganist nii nagu mind ennast polekski seal ruumis olnud. 

Tundsin ennast peale ülevaatust alandatuna ja rumalana, et ma kohe suud avada ei osanud ja ei öelnud, et ma ei kujutanud ette, et ruumis viibib veel neli inimest, kes kõik mind altpoolt näppima kukuvad. Mul tulevad siiani külmavärinad peale kui selle õuduse peale mõtlen ning ei kujutagi ette, kuidas ma järgmine kord ülevaatusele minna suudan. See oli jube!"

 

Buduaarile Marianna (nimi muudetud)