Reklaam sulgub sekundi pärast

Showroom Bona Dea teeb Buduaari turul superpakkumisi

Showroom Bona Dea osaleb iga aasta B-turul, et anda võimalust uutele ning oma püsiklientidele osta kõrge kvaliteediga tooteid väga hea hinnaga ja osaleda väikses šoppingu peos. 

Showroom Bona Dea osaleb igal aastal Buduaari turul, et anda võimalus uutele ning oma püsiklientidele osta kõrge kvaliteediga tooteid väga hea hinnaga ja osaleda suurel šopingupeol. 

BONA DEA kollektsioonide eraldiseisvaks teemaks on ametlikus stiilis riideesmed – klassikalise lõikega seelikud, mis paistavad välja omapäraste, ent rafineeritud iluelementide poolest, nii ärikohtumiseks kui ka igapäevaseks kontoritööks mõeldud kleidid, asjalikud ja samas erksad ja naiselikud riideesemed, mis sobivad pidulikeks tseremooniateks, pressikonverentsideks ja firmaüritusteks. Lisaks leidub BONA DEA kollektsioonis alati just Teile sobiv unikaalne toode, mis rõhutab Teie luksuslikku stiili ka kõige erilisemal peol.

Sortimendis pakutakse alati külluslikke erksaid värve ja rahumeelset klassikat. 

Bona Dea trikotaaž on eksklusiivtoode. Nendest, kes on saanud kasvõi ühe Bona Dea rõivaeseme omanikuks, saavad jäädavalt nende rõivaste austajad! 

Bona Dea trikotaaž on esitatud USA, Prantsusmaa ja Itaalia butiikides. Bona Dea on regulaarne osaleja rahvusvahelistel naistepesu ja -riiete näitustel pret-a-porter Pariisis, Barcelonas ja Milanos.


Seekord on Buduaari turul võimalik soetada Bona Dea tooteid kuni -60% soodsamalt! Kasuta võimalust ja ootame sind 19.-20. septembril Saku Suuurhallis!

[gallery ids="2084098,2084103,2084109,2084111,2084117"]