Reklaam sulgub sekundi pärast

SITS & SATS moetäika-kirbuka ostupidu 22.08

Sits & Sats on Tallinna kesklinnas Liivalaia 40 asuv moetäika-kirbukas, mis on saanud fashionista'de lemmikpaigaks. See on suurepärane koht, kus kaob ajataju ning võimalus midagi erakordset oma kappi leida on garanteeritud. 

Lisaks ostlemisele on võimalik Sits & Sats kirbukas oma kapis leiduvad nukralt seisma jäänud asjad rahaks teha. Kirbuka hubasesse ostukeskkonda on võimalik rentida korralik boks kahe stange ja riiulitega. Iga boksiomanik saab oma asjadele ise hinna määrata ja riiete müügitulu jääb 100% müüjale.

Sits & Sats kodulehelt leiab palju häid näpunäiteid, kuidas oma müügiboksi veelgi paremaks muuta. See on uskumatult lihtne võimalus teenida raha kerge vaevaga, sest müümisega tegeleb edasi juba kirbukas. Lisaks sellele avab moetäika peagi oma uuendatud veebipoe, mis muudab ostlemise ja müümise veelgi lihtsamaks.

Mida sa 22. augustil teed?

22. augustil korraldab Sits & Sats suure ostupeo Sip & Shop, kus on kõigil võimalik leida uskumatute hindadega suurepäraseid asju, nautida kihisevat mullijooki ja kohapeal on mitmeid üllatusi ostlejatele ja müüjatele. Kui soovid ka enda asju müüki panna, siis rendi endale boks juba varakult ja leia kappi seisma jäänud asjadele uus omanik.

Üritust tuleb kajastama ilu- ja moemaailma telesaade Hooaeg. See saab olema üks põnev ostupäev, kust kõik võivad leida endale soodsaid ja unikaalseid avastusi. Tule sina ka!

Sits & Sats
Liivalaia 40
E-R kl 11-19
L-P kl 11-16
Koduleht: www.sitsjasats.ee
Facebook: www.facebook.com/sitsjasats

 

[gallery ids="1845760"]