Reklaam sulgub sekundi pärast

SODIAAGIMÄRK PALJASTAB: “Ma armastan sind kuni…”

Sodiaagimärk paljastab meie kohta nii mõndagi: iseloomu, milline on meie ideaalpartner, seksuaalset sobivust või millistesse kaaslastesse me armume. Ka räägib tähemärk väga palju selle kohta, millised oleme armudes ning kas armume igaveseks või hoiame silmad igaks juhuks kogu aeg lahti. Vaatlemegi lähemalt, kui kaua kestab igal sodiaagimärgil armastus ehk: ma armastan sind kuni...

Jäär: ... kuni sa mind reedad!

Jäär on Marsi sodiaagimärk, sõjajumal. Niisiis pole ime, et iga nende elupäev on lahing selle või tolle vahel. Nad on valmis võitlema kuni lõpuni. Kui oled Jääraga suhtes, proovi hoida teda hõivatuna, andes talle midagi, mida vallutada. Seda tehes üritavad nad järjekindlalt sind enda käpa alla saada... kuni lõpuni.

Sõnn:... kuni sa mu südame murrad!

Sõnnile on kerge haiget teha, kuid väga raske teda hävitada. Nad on kindlad ja püsivad ning vastupidavad kõigele, mis elu neile ette söödab. Nad on väga tundlikud, seega leia loominguline viis nende kritiseerimiseks. Sõnni solvamine murrab nende südame.

Kaksikud:... kuni sa mind üle kavaldad!

Kaksikud on petmise meistrid, seega nendega mängimine pole hea mõte. Kaksikuid juhib Merkuur - kommunikatsiooni, kaubanduse ja intellektuaali planeet. Kui nad mõistavad, et üritad neid lollitada, on suhtel lõpp. Alates sellest hetkest otsivad nad võimalust sinu naeruvääristamiseks.

Vähk:... kuni sa mu hülgad!

Töö on Vähkide jaoks väga oluline. See ei tähenda, et neile ei meeldiks kallimaga aega veeta, kuid suhted peavad nende jaoks tasakaalus olema. Vähk on omandihimuline, kelle jaoks emotsionaalne turvalisus on väga oluline. Nad armastavad sind, kuni sa paned nad mõtlema, et sa pole väärt nende armastust ja usaldust. Vähk lahkub ja ei tule iialgi tagasi.

Lõvi:... kuni sa mind naeruväärseks teed!

Lõvi jaoks on oluline, et nende imidž oleks veatu ja nad nõuavad, et neid hinnataks kõikides suhetes. Ära solva neid, eriti nendes asjades, milles nad ebakindlad või tundlikud on. Lõvide jaoks on tõde püha, seega tahavad nad teada sinu nõrku ja tugevaid külgi. Nad tahavad sind armastada selle eest, kes sa tegelikult oled.

Neitsi:.. kuni sa valetad!

Neitsid on Merkuuri lapsed ja neid peetakse kriitilisuse ja tõe meistriteks. Nad on kogu aeg teadlikud, mis nende ümber toimub ja nad on suurepärased vaatlejad. Sa kaotad Neitsi igaveseks sellel hetkel, kus nad mõistavad, et valetad neile. 

Kaalud:... kuni sa mu rahu segad!

Kaalud on diplomaadid ja rahusobitajad ning üritavad alati leida viise konfliktide lõpetamiseks. Niisiis pole ime, et nad on väga kannatlikud ja valmis tegema kõike, et suhe kestaks. Ära siiski sega Kaalude rahu või saad kaela suure tüli.

Skorpion:... kuni sa mu eest asju varjama hakkad!

Ära jama Skorpionitega! Ole nende vastu aus, sest nad suudavad tõega hakkama saada. Nii kaua, kuni teie vahel pole saladusi ega valesid, armastab Skorpion sind jäägitult. Ausus on suhte võtmeks.

Ambur:... kuni sa mulle enam lootust ei anna!

Zeusi laste vihaseks ajamine on väga lihtne. Kõik, mida sa pead selleks tegema, on nende kritiseerimine. Nad armastavad sind seni, kuni säilitad oma optimismi. Amburid on väga ambitsioonikad ja nad otsivad inimesi, kes usaldaksid nende visioone.

Kaljukits:... kuni sa alla annad!

Kaljukitsed teavad, kuidas asju säilitada, sealhulgas ka sõprust ja suhteid. Kui sa annad alla, siis Kaljukits ei imetle sind enam. Kaljukitsed armuvad neisse, keda nad imetlevad, seega allaandmine ei kuulu nende eluviisi juurde. Kui sa oled kannatlik ja soovid asju parandada, armastavad nad sind igavesti.

Veevalaja:... kuni sa näed välja nagu kõik teised!

Sinu isiksuse omadused ja asjad, mis muudavad sind unikaalseks, on need, mida Veevalaja sinu juures armastab. Ole uhke oma unikaalsuse ja mitmekesiste omaduste üle. Jätka Veevalaja üllatamist oma väikeste saladustega. Hetk, kus hakkad välja nägema nagu kõik teised, on hetk, kus Veevalaja lahkub.

Kalad:... kuni sa keelad mul unistamise!

Kalad on väga tundlikud inimesed, kuigi nad võivad näida külmana. Nad elavad oma unistuste maailmas ja reisivad regulaarselt, otsides inspiratsiooni. Ära lõpeta Kalade motiveerimist ja inspireerimist oma sooja südame ja lahkusega. 

 

allikas: seizepositivity