Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIV JUHTUM LASTEAIAS: last hammustati näost, seljast ja jalgadest

Soomes elav pereema Jenny jagas hiljuti šokeerivat lugu, mis tema lapsega lasteaias juhtus. Nimelt hammustas teine laps Jenny võsukest näost, seljast ja ka jalgadest. 

"Pea on nutmisest paks ja meel on kurb ning täis muresid. Täna sain valusa löögi vastu nägu. Keset tööpäeva helistati mulle lasteaiast, et teine laps on hammustanud minu 10-kuust last. Vaadates jälgi, on hammustatud vähemalt neli korda näost, kaks korda seljast ning korra jalgadest ning pepust. 

Kasvataja oli enda sõnade kohaselt vaid hetkeks selja pööranud (umbes 3 meetri kaugusel) ning selle aja jooksul jõudis teine laps (hammustusjälgede põhjal umbes 2-aastane) oma hambad minu lapsesse lüüa. Selgitus toimunu kohta kõlab väga ebaselgelt ning sugugi mitte tõepäraselt.

Pea on täis küsimusi. Kuidas on teine laps jõudnud minu last nii mitmest kohast hammustada, kui kasvataja on sealsamas kõrval olnud? Kuidas ei jõudnud keegi kohe mu last päästa? Kas lapsed on olnud järelvalveta? Kas kasvatajaid on liiga vähe tööl olnud? Kas kasvatajad pole oma tööd teinud? Kas kasvatajad on ülekoormatud? Miks mu lapse hädakarjetele pole jõutud koheselt reageerida? Milline laps hammustab kedagi teist mitu korda? Millisest kodust on ta pärit? Kas hammustav laps on sobiv lasteaia jaoks? Kas see oli jäämäe tipp? Kuidas suudan ma kasvatajaid uuesti usaldada? Kas meie lapsed ikka saavad kvaliteetset kasvatust või peitub tõde hoopis mujal?

Saatsin kirjaliku selgitusnõude lasteaiale. Käisime arstil. Olen saanud kriisiabi oma lasteaia direktorina töötanud õelt, perelt ja sõpradelt. Keegi meist ei saa aru, kuidas selline asi juhtunud on. Meil on suur mure lasteaia taseme pärast. 

Pildil on mu laps pärast juhtunut," kirjutas Jenny.