Reklaam sulgub sekundi pärast

ŠOKEERIVAD FOTOD: Hiinast tellitud huulepulk oleks äärepealt naiselt elu nõudnud

23-aastane Soomest Turust pärit Anni on tellinud regulaarselt Hiinast huulepulkasid ja muid kosmeetikatooteid. Kunagi varem pole ükski toode talle mingeid sümptomeid põhjustanud ning enda teada pole naine ka millegi vastu allergiline. Seekord oli aga lugu teisiti ning ilma ravimiteta oleks Anni paarieurose huulepulga tõttu võinud ära surra.

Hiljuti tellis Anni taas kord Hiinast vedela huulepulga, mis maksis kõigest paar eurot. Ta sai toote kätte ning oli väga õnnelik - ilus värv ja soodne hind. Ei läinud kaua aega mööda, kui naisel tekkisid kahtlased sümptomid - kõigepealt tekkis huultele suur vill.

"Panin villile Bepantheni peale, kuid see ei aidanud. Vill läks aina suuremaks ja suuremaks ning seejärel läksid ka huuled paiste," rääkis ta.

Noor naine käis apteegist allergiaravimeid ja kreeme ostmas, kuid tundus, et midagi ei aita. 

"Ma ei saanud paistetuse tõttu enam normaalselt juua. Ka valu oli niivõrd tugev, et pidin mitu korda päevas valuvaigisteid võtma," lisas Anni.

Anni hakkas muutuma juba meeleheitlikuks. Ta helistas ka polikliinikusse, et arsti juurde aega saada, kuid kuna tegu polnud kiireloomulise asjaga, sai ta aja alles paar päeva hiljem. Lõpuks arsti juurde saades tõdes too, et tegu on väga suure allergilise reaktsiooni ja põletikuga. Ka veremürgitus polnud arsti sõnul enam kaugel.

Annile kirjutati kortisoonikuur ja sümptomid hakkasid kiirelt kaduma. 

"Peale esimesi ravimeid läks ülehuulel olnud vill katki ja mäda voolas välja. Seda tuli palju, lausa 1-2 teelusikatäit."

Ülahuulel olnud paistetus tõmbus küll tagasi, kuid praegu ootab Anni alahuule saatust. See on endiselt paistes ja väga valus. Naine sõnas, et valu on teinekord nii tugev, et ta ei saa magadagi.

Naine rääkis, et ta on üllatavalt palju kuulnud, et nii noored kui ka vanemad naised tellivad Hiinast kosmeetikat selle odava hinna tõttu, kuigi nende koostisosade kohta pole kuskil infot. Just huulepulgad võivad sisaldada ükskõik mida, ka raskmetalli ja liimi.

Anni ise ei kavatse enam iialgi Hiinast kosmeetikat tellida. Ta sõnas, et see oli talle valusaks õppetunniks. 

Vaata šokeerivaid pilte siit

 

allikas: Iltalehti