Reklaam sulgub sekundi pärast

SOODSAD STRINGID AJASID naised hulluks!

Populaarne blogija Marimell kirjeldas eile oma blogis pesubrändi BonBon Lingerie laomüüki sõnadega: "Soodsad stringid ajasid naised hulluks. 45 minutit pärast avamist hakkasin alles sissepääsule lähenema."

Eilsest kuni laupäevani toimub BonBon Lingerie suur lao tühjendusmüük. Tootevalikusse kuuluvad läbi aegade lemmikmudelid ning hinnad algavad 1 eurost. Kuna blogija Marimell oli juba ammu BonBoni pesu nillinud, siis mõtles ta, et davai, lähen ka. "Vahetult enne laouksest sisenemist tuli sealt välja mingi tšikk, kes rääkis telefoniga: "Siia on mõttekas õhtul tagasi tulla!". Ma astusin sisse ja mõtlesin veel endamisi, et see oleks küll megafeil, kui nad alles asju välja panevad... aga ei, ma sain aru, mida ta mõtles, poolel trepil, mis lookles sinnani, kuhu silm ulatus. See oli järjekord. Järjekord, et üldse SISSE SAADA! Et üldse näha, mis müügiks on."

45 minutit pärast saabumist hakkas Marimell alles sissepääsule lähenema. Edu saabujatele, mõtles ta endamisi. "Aga tootevalik oli suur, isegi neid fänsib’nsi särke ja body'sid sai. Täpselt tund hiljem olin 21 euro võrra vaesem ja viie rinnahoidja võrra rikkam. Kodus proovides sobisid kõik rinnahoidjad ideaalselt. Selle raha eest tasus seista ja oodata küll," kirjutas Marimell.