Reklaam sulgub sekundi pärast

SOOME MEESTELE ÕPETATAKSE, kuidas Eesti naist võrku püüda!?

"Kas soovid endale abikaasaks Eesti naist? Või soovid tutvuda lihtsalt toreda suhte eesmärgil? Siin on sulle mõned nipid, mis aitavad sul endale Eestist silmarõõmu leida." Just selliste sõnadega juhatati sisse Soomes ilmunud artikkel, milles õpetati üle lahe meestele, kuidas Eesti naine enda võrku püüda. Artiklis toodi välja neli nippi, kuidas seda teha. Kuidas siis saada endale eestlasest naine?

1. Eesti naised otsivad meest rahakoti paksuse järgi?

Jah ja ei. Keskmine palk on Eestis juba 1100 eurot kuus ning noored eestlased on haritud ja oskavad keeli. See tähendab seda, et suur osa Eesti naistest on majanduslikult iseseisvad ning nad ei otsi enda kõrvale ükskõik millist viinaturisti. Siiski ei tasuks unustada, et näiteks koristaja tunnihinne võib Tallinnas olla vaid kaks eurot ning üürid on kallid. Tavaline Soome mees on Eestis siiani kõva valuuta, sest ta võib pakkuda naisele mugavamat ja paremat elu. 

2. Eesti naised Soomes?

Soomes ja eriti Helsingis elab palju eestlasi. Täpsemalt elab Soomes umbes 50 000 eestlast ning pooled neist on naised. Osa neist on küll suhtes, aga leidub ka vallalisi, kes endale meest otsivad. Neid võib kohata kus iganes: jõusaalis, töökohas ning ka tutvusmisportaalides. 

3. Naise leidmine Tallinnast?

Kui soovid endale Eestist naist leida, siis võid minna Tallinnasse reisile ning tutvuda naistega ööklubides. Arukalt käituval Soome mehel pole mingi probleem endale jutukaaslast leida. 

4. Naine Eestist või Soomest?

Mitmekultuursetes suhetes ja peredes on vaieldamatult ka omad raskused. Samas leidub raskusi aga igas suhtes. Eesti naised võivad võrreldes Soome naistega olla elavamad persoonid. On ju ka Anu Saagim öelnud, et soomlased on võrreldes eestlastega hallid hiired. Eesti naised riietuvad naiselikult ja elegantselt, samal ajal kui Soome naine eelistab dressides ringi käia. Eesti naised hindavad meest, kes võtab suhtes ohjad enda kätte. Seega kui oled harjunud olema tuhvlialune, siis Eesti naine sööb su elavalt ära. 

 

allikas: treffimaisteri.com