Reklaam sulgub sekundi pärast

SOOVID REISIDA JA palju raha teenida? Siin on sulle ideaalne tööpakkumine

Austraaliast Sydneyst pärit Matthew Lepre on oma noorest east hoolimata edukas miljonär. 26-aastasel Leprel on neli internetifirmat ja ta reisib mööda maailma ringi ning räägib teistele firmadele, kuidas nood rohkem raha teenida võiksid. Mees ise teenib enda sõnul kuus 75 000 eurot, vahendab Daily Mail.

Nüüd soovib Lepre anda ka kellelegi teisele võimaluse maailmas ringi rännata ning internetifirmades tööd teha. Nimelt otsib mees endale personaalset assistenti, kes aitaks teda igapäevastes tööasjades. Lepre avaldas video ka Youtube`i portaalis, kus ta räägib "maailma kõige lahedamast tööst" täpsemalt. 

"Otsin personaalset assistenti, kes töötaks koos minu ja mu tiimiga. Sul on võimalus mööda maailma ringi reisida ning kogeda uskumatuid asju," räägib mees videol. 

Töö boonusteks on siis reisimine ja ööbimine luksushotellides, kuid selle eest maksab mees loomulikult ka palka. Lisaks boonustele maksab Lepre assistendile 32 500 eurot aastast. See on siiski vaid miinimumpalk ning ruumi on läbirääkimisteks. 

Vaata töö kohta lähemalt videost: