Reklaam sulgub sekundi pärast

STAARID, KES KOHTLEVAD oma fänne nagu prügi

Kui sa oled rikas ja kuulus, on kerge ära unustada, mis tähendab olla tavaline inimene. Kuigi tähelepanu keskpunktis pole lihtne olla, on staaridel võimalus suhtuda oma fännidesse mõistlikult või olla ebaviisakas ja ülbe. Siin on mõned staarid, kes on väidetavalt oma fännide suhtes käitunud väga üleolevalt.

Rihanna

Rihanna on väga ebaviisakas staar, vähemalt osade oma fännide suhtes. "Mu kolleeg võitis tasuta lavatagused piletid Rihanna kontserdile umbes aasta pärast seda, kui nad mängisid esimest korda "Umbrellat" raadios," rääkis endine fänn. "Kui ta lapsed said esimest korda võimaluse staariga kohtuda, istus ta oma meigikabiinis ja keeldus nendega kohtumast või isegi nende poole vaatamast. Kui nad palusid autogrammi, käskis Rihanna neil selle ära unustada ja kihutas fännid minema."

Michael Jordan

Jutud Michael Jordani ebaviisakusest on legendaarsed, kuid enim on vastukaja saanud staari käitumine siis, kui räppar Chamillionaire palus Jordaniga pilti. Chamillionaire'i sõnul ostis ta aastal 2015 staari korraldatud heategevusüritusele pileti 15 000 dollari eest, kuid kui ta palus fotot kuulsusega, vastas too: "Ma ei poseeri piltidel koos mu**idega" ja nõudis pildi eest 15 000 dollarit. Chamillionaire keeldus.

Justin Bieber

Kust alustada... Staar käitub oma fännide suhtes väga inetult - ta on Torontos sülitanud oma fännide peale, näitas tagumikku Mehhikos ajaloolistes maiade varemetes ning häbistas Argentiina lippu. Ja need on vaid mõned näited. 2016. aastal teatas Justin, et ta ei kavatse oma fännidega rohkem koos piltidel poseerida, sest nood käituvad nagu loomaaialoomad. 

Gean Simmons

Bassimängija kohta, kes riietub nagu kloun, on Simmonsil päris kõrge enesehinnang. 2014. aastal sattus staar meedia küüsi, kui rääkis julmalt inimestest, kellel on vaimsed häired ja depressioon. Ta sõnas: "Mina olen see mees, kes käsib hüpata. Kui katusel on inimene, kes hädaldab: "Ma ei suuda rohkem. Ma hüppan alla!", siis kas ta teeb nalja? Miks sa karjud? Pane suu kinni, kogu oma väärikus kokku ja hüppa alla!". Mitmed raadiojaamas reageerisid tema sõnadele, lõpetades tema muusika mängimise.

Cameron Diaz

Cameron Diazi jaoks on autogrammide jagamine väga ebameeldiv ja väidetavalt ei soovi ta oma fännidega isegi suhelda, kuigi see käib tema töö juurde. Korra filmiesilinastusel, kui fännid olid staari oodanud ja lõpuks teda nägid ning autogrammi palusid, vastas staar neile: "Kui ma annaksin teile autogrammi, siis varsti peaksin seda kõigile jagama."

 

allikas: nickiswift.com