Reklaam sulgub sekundi pärast

STELLA K. WADOWSKY toob Buduaari turule Helmut Langi ja Ted Bakeri. Ja palju kingi!

"Buduaari turg on läbi aastate olnud minu jaoks üks edukamaid kohti, kus oma asjadele uued ja õnnelikud omanikud leida. Seepärast olen ka sel aastal oma asjadega platsis," räägib blogi Stellarium autor Stella K. Wadowsky. Ta lubab turule tuua asjad, mis on lugejatele juba blogist tuttavaks saanud.

"Sel korral panen müüki mitu paari kummikuid, nii Huntereid kui ka Ilse Jacobseni loomingut. Samuti on mul ohtralt mantleid, mida kannan väga harva. Seisin just oma kingariiuli ees ja ütlesin endale: "Sa pole ometi sajajalgne, müü midagi ära!" Seega leiab minu letist palju kingi! Tuleb ju uutele ruumi teha."

"Panen müüki Helmut Langi musta jaki, mis sobib selliste ilmadega ideaalselt. Lisaks erinevaid sooja voodriga jakke ja mantleid, millega peaks olema päris vahva sügist tervitada. Aksessuaaridest müün ära Ted Bakeri koti, mida olen vaid paar korda kandnud ja luban, et erinevaid clutch'e leidub minu laual veel. Kindlasti toon kaasa oma ehtelaeka, olen nimelt suur sõrmuste koguja ja mõned nendest panen sel korral müüki."

Stellal on plaan müüa ära ka mitmed õhtukleidid, millega ta on komplimente kogunud. "Nüüd on aeg, et need kleidid saavad oma kontole uued ostjad ja seeläbi ka komplimendid. Võtan kaasa ka lasteriideid, sest lapsed kasvavad riietest nii ruttu välja... "

Stella tunnistab, et on Buduaari turult ka ise mitmeid kordi põnevaid asju soetanud. "Mulle meeldib selle ürituse vibe ja meeleolu. Terve päev on justkui pidu, leiad endale uusi asju ja saad teisi õnnelikuks teha."

Buduaar.ee

[gallery ids="2072946,2072951,2072957,2072964,2072969,2072976,2072981,2072986"]