Reklaam sulgub sekundi pärast

“Sünnikaardi saladused” aitab leida vastuseid

Ilmavalgust nägi astroloogiahuviliste poolt väga oodatud raamat „Sünnikaardi saladused“, alapealkirjaga "Taevakehade tähemärkidesse peidetud vihjed ja kuidas neid igapäevaselt kasutada."

"Sünnikaardi saladused"

Autor Triin Tobber

Kirjastaja Buduaar Meedia OÜ, 2012

192 lk

Astroloogiahuviliste poolt hinnatud raamat „Sünnikaardi saladused“, alapealkirjaga "Taevakehade tähemärkidesse peidetud vihjed ja kuidas neid igapäevaselt kasutada" aitab leida vastuseid väga erinevatele küsimustele, kuna arvesse võetakse kõikide planeetide mõju sinu sünnikaardile. Tavaliselt keskenduvad horoskoobid ainult Päikese mõjule, kuid ka teised planeedid mõjuvad võimsalt nii sind kui sinu lähedasi. 

Miks on nii, et kõik Jäärad ei ole agressiivsed, kõik Kaksikud liiderlikud ega Skorpionid kättemaksuhimulised? Aga seepärast, et päikesemärk iseloomustab vaid ühte osa meie isiksusest, suur roll on täita ka teistel taevakehadel. See raamat aitab neid erinevaid pooli avastada ja annab aimu kõigest sellest, mida on võimalik sünnikaardist välja lugeda. Tänu tabelitele ei ole isegi sünnikaardi olemasolu vajalik. 

Astroloogia abil õpid paremini ennast, oma vajadusi ja kalduvusi mõistma – miks sa kriisisituatsioonis just sel moel käitud, missuguses keskkonnas töötad kõige efektiivsemalt, mis pakub sulle turvatunnet, missugustele omadustele peaksid teenimisvõimaluste parandamiseks rõhuma. Juttu tuleb nii söömisharjumustest, suhtumisest rahasse ja seksi, emarollist kui ka sinu jaoks vastupandamatutest inimtüüpidest. 

Kuna raamat keskendub näitajatele, mis ei ole seotud kindla kellaajaga, pakub see suurepärast võimalust paremini tundma õppida ka oma perekonnaliikmeid, töökaaslasi  ja sõpru ning määrata omavahelist sobivust. 

  • Kas sünnihetk määrab inimese saatuse?
  • Kuidas sinu tähemärk läbi elu muutub ehk miks Vähist saab Lõvi ja Jäärast Sõnn?
  • Raha ja tähemärgid – kuidas need enda kasuks tööle panna?
  • Milles peituvad sinu anded?
  • Kuidas mõjutab sünnikaart sinu kehakaalu?
  • Miks sa alati ühte tüüpi mehi või naisi ligi tõmbad?
  • Millist vajalikku infot leiab teiste inimeste sünnikaardist?
  • Milliseid inimesi hoida ja kellel minna lasta?
  • Kuidas mõista ja aidata oma last või kaaslast?
  • Mida su armsam sinult ootab?

„Sünnikaardi saladused” aitab sul leida vastuseid nendele ja paljudele teistele küsimustele iseenda ja teiste inimeste kohta, paneb sind paremini mõistma erinevaid olukordi ja õpetab lugema sünnikaardis peituvaid saatusemärke.

Raamatu autor Triin Tobber on olnud Buduaari astroloog ja rajaleidja juba mitu pikka aastat. Lisaks on ta teinud tähekaarte paljudele tuntud eesti inimestele. 

Mulle on kogu aeg meeldinud tööd teha, olla liikumises, ma lihtsalt ei oska niisama istuda. Triin koostas mulle sünnikaardi ja siis sain teada põhjuse. Minu sünni hetkel olid Päike, Merkuur, Veenus, Marss, Jupiter ja Pluuto kõik töömajas ja see on mõjutanud mind kogu elu. Teatud perioodidel on oluline perekond ja pühendun rohkem neile. Huvitav ala see astroloogia, mis seletab lahti, miks sa mingil ajahetkel käitud nii, nagu sa käitud. Mitte vähe oluline ei ole fakt, et Triin on väga soe inimene.

Anne Samlik, Eesti suurima reisibüroo Estraveli tegevdirektor

 

Kõigepealt oli Triin mitu aastat minu nõudlik inglise keele õpetaja. Siis tõlkis ta suurepäraselt minu esikraamatu. Ja seejärel aitas ta mõista, et juhuseid ei ole olemas – sünnikaart näitas ära kõik minu senise elu kannapöörded päeva täpsusega. Tänu Triinule on astroloogia minu jaoks praktiline abivahend, nagu ilmaennustus – ma lähtun sellest, et halb ilm ei üllataks.

Aivar Haller, tippjuhtide ja -sportlaste mentor

 

Kui ma Triinuga esimest korda kohtusin, oli tunne, et tean teda juba terve elu. Suure astroloogiafännina on mul väga hea meel, et lõpuks on ilmunud eestikeelne raamat eesti astroloogilt, kelle poole saab igal hetkel pöörduda uute põnevate küsimustega, mis raamatut lugedes tekivad. Triin on hea inimestetundja ning ta oskab läbi astroloogia anda sulle parimad orientiirid nii karjääris, suhetes kui muudes tähtsates otsustes elus, mis tagavad edu.

Merlyn Uusküla, laulja ja muusikaprodutsent 

 

Kindlasti mõjutab see mingil määral minu tulevikku: sain kindluse, et olen oma mõtetes õigel teel.

Kaia Jäppinen, ettevõtja, endine abilinnapea ja astroloogiaskeptik peale kohtumist Triin Tobberiga 

 

29. oktoobril 2012 toimunud raamatuesitluse galeriid saad vaadata SIIN

Raamat on müügil Rahva Raamatu ja Apollo kauplustes. Müügihind on 14.90. Raamatu saad tellida e-poest SIIN


Kui sul tekkis sügavam huvi ja raamatust jääb väheks, siis Triin Tobberi astroloogilisi teenuseid saad vaadata SIIT

Lähemalt saad raamatu autorist Triin Tobberist lugeda SIIT