Reklaam sulgub sekundi pärast

SUSHI KING JAGAB TARTUS Buduaari Naisteõhtul tasuta sushit!

Sel kolmapäeval kell 20 vallutavad naised taas Tartu Cinamoni  kinosaali, kuna taas leiab aset Buduaari Naisteõhtu, kus üheskoos vaadatakse uut filmi “Kiirperekond”. Kui tavaliselt ollakse harjutud kinos haakama kätte ikka popcorn, siis sel korral on võimalus sootuks midagi märksa naiselikumat ja tervislikumat filmi kõrvale nosmiseks võtta. 

Nimelt jagab Suhsi King tasuta sushi't! 

Sushi Kingi klientidel on välja kujunenud ka omad lemmikud ja üheks neist on näiteks Noggano. See on üks vanimaid rulle Sushi Kingi menüüs, mis koosneb hiidkrevetist, angerjast, Philadelphia toorjuustust, lendkalamarjast ning avokaadost. Kõik need on peidetud riisipadja sisse ning kastetud läbi tempura ning riivsaia. Tegu on äärmiselt maitsva ja toitva sushi'ga. 

Lõhesõpradele maitseb väga Galaxy, mille sees on lumekrabi koos hiidkrevetiga ning peal lõhefilee. Tegu on ahjus küpsetatud rulliga, mis sobib suurepäraselt kaloreid järgivatele inimestele. 

Küpsetamata rullidest on vaieldamatult populaarseim Philadelphia DeLux. Klassikaline rull, kus rohkema kala lisamiseks on lõhefilee asetatud uhkusega rulli peale. Seest aga leiab rohkelt Philadelphia toorjuustu koos värske kurgi ning avokaadoga. 

Oma menüüs on Sushi Kingi kokad mõelnud ka neile, kes kalasõbrad ei ole. Seega leiab sushi't veel peekoni, kanafilee, merevetikasalati ning ainult erinevate juurviljadega. Valik, mille vahel valida on suur ja igaüks leiab midagi just endale! 

Kõikidel, kel pärast filmi sušiarmastus veelgi suurenes, on imeline võimalus veel lisatellimus esitada. 

Lisaboonusena on läbi äpi tehtud esimene tellimus alati 15% soodsam. 

Käima on lükatud ka kampaania Sushi king´itus, mis kestab 20.03-30.04.2019 

Asukoht: Sushi King Tartu (Tartumaa) 

Tingimused: 

Osalemiseks laadi alla mobiilirakendus Sushi King Eesti. Autoriseeri end tasuta SMS-koodiga (k.a äppi juba omavad kliendid) ning tee kullertellimus vähemalt 35 € väärtuses, mis annab võimaluse valida endale kingituse. 

Valikus on: 

-1 maki (Flush Royal, Texas, Ebi);

-Karastusjook Coca-Cola või Coca-Cola Zero 1,5 l;

-Loteriipilet, mis annab võimaluse osaleda loosimisel. Auhinnaks on majutus koos hommikusöögi ning piiramatu SPA külastusega.

1 tellimus = 1 kingitus 

NB! Loteriis võib osaleda piiramatu arvu piletitega! Loosimine toimub kolme päeva jooksul pärast kampaania lõppu.