Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD 7 KG KAALUST ALLA VÕTTA? Siis söö seda!

Kaalust alla võtmine ei tähenda sugugi nälgimist, vaid pigem hoopis vastupidi, sest selleks, et lisakilod kaduma hakkaksid, peab ainevahetus toimima täisvõimusel. Süüa tuleb iga paari tunni tagant ning portsud peavad olema korralikud. Kui sinu eesmärgiks on vabaneda lisakilodest, siis pööra suurt rõhku ka oma lõunasöögile.

Kaalust alla võtmine ei tähenda sugugi nälgimist, vaid pigem hoopis vastupidi, sest selleks, et lisakilod kaduma hakkaksid, peab ainevahetus toimima täisvõimsusel. Süüa tuleb iga paari tunni tagant ning portsud peavad olema korralikud. Kui sinu eesmärgiks on vabaneda lisakilodest, siis pööra suurt rõhku ka oma lõunasöögile.

Tihtipeale süüakse lõuna ajal midagi kiiresti kättesaadavat, sest aega on vähe ning kohustusi palju. Paraku tähendab see ühtlasi ka seda, et õhtusöögi ajaks on kõht meeletult tühi ning taldrikule asetatakse rohkem toitu kui kaalulangetamise eesmärgil kasulik oleks. Oluline on leida tasakaal ning süüa korralikult kolmel korral päevas, lisaks veel kaks vahepala.

Kui sinu eesmärgiks on kaalust alla võtta, siis valmista lõunasöök tööle kaasa ning jälgi neid reegleid: toit peab sisaldama aeglaselt imenduvaid süsivesikuid, häid rasvu ning kvaliteetset valku.

Näiteks valmista munavalgetest omlett, kuhu on lisatud paarsada grammi köögivilju ning lisa ka üks munakollane - see on piisav rasvaallikas, kui kehakaal on vaja langevas suunas liikuma saada.

Kasuta omleti tegemisel kookosrasva, mitte tavalist õli - ka see väike nüanss muudab toidu tervislikumaks. 

Hea idee on lisaks veel rasvatu kodujuust koos tuunikalakonserviga ning kõrvale taas kord paarsada grammi köögivilju või värsket salatit. Tuunikala võib asendada kanafilee või taise veiselihaga. 

Oluline on teada, mida täpselt sinu toit sisaldab ning sel põhjusel on soovitatav lõunasöök tööle kaasa valmistada. Lisaks säästab selline tegevus raha.

Allikas: shape