Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD EDUKAT AASTAT: Marilyn Kerro soovitab sul teha nii

Hinnatud nõid Marilyn Kerro jagab iga mõne aja tagant õpetussõnu läbi oma sotsiaalmeedia - ikka teemadel, kuidas oma elu paremaks muuta, tervem ja õnnelikum olla ning sirge seljaga oma unistuste poole liikuda. Et käes on uus aasta, jagab Marilyn just nüüd  soovitusi, kuidas uuel aastal kõik oma soovid täide viia.

Mida Marilyn täpsemalt teha soovitab, saad lugeda alljärgnevalt:

"Uus aasta täitku kõik teie soovid. Andke endast alati maksimum, mida iganes te elus teete. Hinnake ausust ja vaadake üle oma prioriteedid. Elus ei ole kordustrükki, võtke igast hetkest kõiki emotsioone ja osake nautida hetke. Olgu teil ka oskust armastada ja seda jagada. Osake olla tänulikud ja õppige jagama nendega, kellel pole, nendega, kellel vaja ja nendega, kellel ka olemas. Te kujundate oma uue aasta iga teo ja käiguga ise. Olgu need teod hoolikalt läbimõeldud, olgu kõik sõnad heatahtlikud. Seiske alati iseendaks olemise ja oma mõtete eest,"soovitab nõid eluga silmitsi seista ning oma tegude eest vastutada.

Ehk siis teisisõnu: mitte ühtegi nõiatrikki ega rituaali Marilyn sel teemal ei jaga, küll aga tuletab ta meelde lihtsaid tõdesid - igaüks on oma õnne sepp ja oma unistuste nimel tuleb ikka ise vaeva näha - mitte keegi seda sinu eest ei tee.