Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD INTIIMSET ABIELU? 3 asja, mida ei tohi unustada

Selleks, et abielu jääks püsima ka kümne, kahekümne ja isegi kolmekümne aasta möödudes, tuleb teha tööd ja näha vaeva. Inimsuhted ei ole alati sugugi lihtsad ning probleeme tuleb ette igas suhtes. Enamus abielupaare satuvad vähemalt ühel korral ka suuremasse kriisi, millest välja tulek sõltub neist endist.

Selleks, et abielu jääks püsima ka kümne, kahekümne ja isegi kolmekümne aasta möödudes, tuleb teha tööd ja näha vaeva. Inimsuhted ei ole alati sugugi lihtsad ning probleeme tuleb ette igas suhtes. Enamik abielupaare satuvad vähemalt ühel korral ka suuremasse kriisi, millest väljatulek sõltub neist endist.

Relationship Rules jagab kolm nõuannet, mida abielus ei tohiks kunagi unustada. Vähemalt siis mitte, kui tõesti tahad, et sinu suhe püsima jääks.

1. Keskenduge teineteise positiivsetele külgedele

Leidke alati viis, kuidas näha teineteises eelkõige parimat. Keegi ei ole täiuslik, kuid nähes eelkõige häid külgi, suudate nii mõnestki keerukast olukorrast suurema tülita välja tulla.

2. Õppige rääkima oma emotsioonidest

Sa saad suhtes haiget, me kõik saame. Väga oluline on alati oma tunnetest teisele osapoolele rääkida ja aus olla. Kogudes kõik emotsioonid endasse, plahvatad varem või hiljem ning sellega kaasneb suur tüli. Lihtsam on alati kohe kõik välja öelda.

3. Suhtekriis ei tähenda, et suhe on läbi

Kui teie suhtes saabub mõõnaperiood, siis istuge maha ja rääkide kõik selgeks. Vajadusel pöörduge nõustaja poole. Tuleb aru saada, et igas abielus tuleb ette kriise ning neist saab välja tulla, kui armastus teie vahel on säilinud.