Reklaam sulgub sekundi pärast

Tahad mõista oma elutee saladusi? Sul on supervõimalus kohtuda Buduaari turul astroloog Triin Tobberiga

Tahad teada, miks sinuga elus just sellised asjad on juhtunud? Ja millised üllatused on sulle varuks tulevikul?

Eeloleval Buduaari turul, mis leiab aset 11.-12. märtsil Tallinnas ning 19. märtsil Tartus, aitab astroloog Triin Tobber sul mõista sinu isiklikku elugraafikut, mis hõlmab aastaid 1990–2019.

 

Kui sa lennukiga üle oma kodukoha sõidad, märkad jõgesid ja järvesid, teid ja tänavaid, majade katuseid, ostukeskuseid, parkimisplatse, koole ja tehaseid. Väikesed asjad jäävad sul ilmselt nägemata, kuid ometi tekib sul pilt sellest, kust see tee algab ja kuhu edasi lookleb ning missugused suuremad ehitised selle äärde võiksid jääda. 

Just selline on ka sinu elugraafik. See ei väljenda kõike, mis sinu elus juhtub, aga aitab lahti mõtestada MINEVIKKU ja piiluda veidi TULEVIKKU. Kergem on märgata sündmuste omavahelisi seoseid ning tõusu- ja mõõnaperioode oma elus. See on küll vaid üks paljudest meetoditest, mida astroloogid tulevikuprognoose tehes kasutavad, kuid see on suurepärane võimalus oma eluteele pilk heita.

Tahad teada, miks sinuga elus just sellised asjad on juhtunud? Ja milliseid üllatusi on sulle varuks tulevikul?

Eeloleval Buduaari turul, mis leiab aset 11.-12. märtsil Tallinnas ning 19. märtsil Tartus, aitab astroloog Triin Tobber sul mõista sinu isiklikku elugraafikut, mis hõlmab aastaid 1990 – 2019. Saad kaasa ka graafiku lugemise õpetuse, et hiljem ise mineviku- ja tulevikusündmustele seletust leida ning hakata aru saama oma elumustrist. Triin Tobberi personaalne konsultatsioon ja elugraafiku analüüs maksab turul vaid 10.90. Konsultatsiooni pikkus on 15 minutit, mis on just paras aeg selleks, et anda sulle ülevaade sinu elugraafikust.

Kohtumiseks tuleb eelnevalt aeg broneerida ning raha Buduaari pangakontole üle kanda.

Kui soovid personaalset kohtumist Austraalias ja Inglismaal koolitatud Buduaari astroloogi Triin Tobberiga, siis palun täida lisatud registreerimisvorm ja loe hoolikalt info läbi. Registreerimisvormi ja info leiad SIIT.

[gallery ids="1939373"]