Reklaam sulgub sekundi pärast

TAHAD RUTTU RIKKAKS SAADA? Siin on sinu võimalus

72-aastane miljonärist aristokraat Sir Benjamin Slade tegi hiljuti hommikuprogrammis "Good Morning Britain" huvitava pakkumise. Nimelt otsib vanahärra naist, kellega koos oma hiiglaslikku Somersetis asuvat valdust jagada ja kes sünnitaks talle paar pärijat, vahendab Metro. 

Mees on enda kõrvale juba viimased kuus aastat naist otsinud, kuid siiani tulutult. Ebaedu põhjusteks on tõenäoliselt karmid tingimused, mis vanahärra tulevasele naisele seadnud on. Nimelt peab naine oskama helikopterit juhtida, omama relvaluba ning ta peab olema valmis peret looma. 

Abikaasa hakkaks teenima 50 000 naela aastas, millele lisanduksid ka erinevad boonused. Näiteks korraldaks Slade'i valdus pulmad ning oleks teiste pidude asupaigaks ning võimalikuks majutuskohaks. Mees lisas, et naine peab olema valmis ka peret looma, sest keegi ei taha igavesti tööd teha. "Naine peab sünnitama paar järglast, sest üks nendest võib lahingus hukkuda, kas pole? Ja siis saavad nad firma üle võtta," rääkis ta telesaates. 

Vanahärra tunnistas, et just laste saamise nõue on siiani kõige rohkem probleeme valmistanud. "Paljud inimesed ei taha rohkem lapsi saada, aga minu meelest on mõne lapse saamine väga oluline. Mul ei ole endal kunagi peret olnud ja viimane aeg oleks algust teha."