Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄHEMÄRK PALJASTAB: milline sõber sa tegelikult oled?

Tähtkuju võib paljastada üllatavaid asju selle kohta, millised me sõpradena tegelikult oleme. Näiteks Lõvi on helde ja Veevalaja väga hooliv. Vähi probleem on aga jällegi see, et ta ei oska andeks anda. Loe, milline sõber oled sina.

Jäär on emotsionaalne sõber

Oled spontaanne ja emotsionaalne sõber. Sõprus sinuga on kõike muud kui igav. Tänu oma loovusele mõtled sa alati välja igasuguseid toredaid ideid, kuidas sõprust elavdada. Sinu suurim probleem on aga see, et solvud üsna kergesti. Sellepärast sobib sinu sõbraks diplomaatiline ja tundeline Kaalud. 

Sõnn võtab sõprust väga tõsiselt

Sõnn võtab kõiki sõprussuhteid väga tõsiselt ning ta naudib väga lähedaste sõprade seltskonda. Tõenäoliselt on sinu lähedasemad sõbrad pärit lapsepõlvest. Tahad olla pidevalt kursis oma sõprade käekäiguga. Sinu suurim probleem on see, et oled liiga domineeriv ja armukade. Sinu parim sõber on ustav ja omakasupüüdmatu Kalade märk.

Kaksik on paindlik

Kaksikutel on lai ja mitmekesine sõpradering. Oled sõbrana väga paindlik. Sa kuulad alati oma sõpru ja tood oma lõbususega sõprade ellu palju rõõmu. Suurimaks probleemiks on see, et ilma emotsionaalse sidemeta võivad sinu sõprused jääda pinnapealseks ja kergeks. Tõenäoliselt on sinu parimaks sõbraks sulle ühtlasi nii oma ruumi kui ka lähedust pakkuv Veevalaja.

Vähk ei vaja suurt sõpraderingi

Sa ei vaja enda ümber palju sõpru. Meelsamini veedad oma aega koos pere ning paari lähedasema sõbraga. Sõbrana oled sa lojaalne ja abivalmis. Sinu suurim probleem on see, et sa ei oska andeks anda. Oled introvert ja seetõttu on sinu parimaks sõbraks sügav ning mõtisklev Ambur.

Lõvi on helde sõber

Oled tugev, helde ja karismaatiline sõber. Sulle meeldib planeerida ning korraldada sõpradele igasuguseid toredaid ühiseid õhtuid. Sinu suurimaks probleemiks on see, et sulle meeldib saada kiitust kõige eest, mida sa teed. Sinu parimaks sõbraks sobib Kaljukits. Isetu Kaljukits rahustab sinu alati esilepürgivat iseloomu. 

Neitsi on suurepärane vestluskaaslane

Oled usaldusväärne sõber, kes pakub alati tuge ja toetust. Oled suurepärane vestluspartner. Kuna armastad omapäraseid ja huvitavaid vestlusi, on sinu parimaks sõbraks tõenäoliselt Jäär. Sinu suurimaks probleemiks sõprussuhete juures on eneseteadvus. Kardad sageli, et sõbrad valmistavad sulle piinlikkust. 

Kaalud on sotsiaalne liblikas

Oled sotsiaalne ja hea suhtleja. Sulle meeldib aega veeta suures rahvahulgas ja sellepärast on sul ka palju sõpru. Sinu suurimaks probleemiks on aga see, et tunned ennast tihtipeale üksikuna. See võib muuta sind natukene liiga klammerduvaks. Sinu parimaks sõbraks on tugev Lõvi. 

Skorpion annab sõpradele nõu

Oled tark sõber, kelle poole pöördutakse tihtipeale nõu saamiseks. Kui sõber kohtleb sind valesti, muutub ta hetkega sõbrast vaenlaseks. Selline mustvalge suhtumine on sõprussuhete juures sinu suurimaks murekohaks. Sinu parimaks sõbraks on sinu salapärasust hindav ja sulle ruumi andev Veevalaja.

Ambur on tähelepanelik sõber

Oled tähelepanelik ja usaldusväärne sõber. Oled sotsiaalsetes olukordades väga enesekindel. Sul on suur sõprusringkond. Sinu suurimaks probleemiks on see, et sa tihtipeale ei seo ennast sõbraga kuigi sügavalt ning küllastud kergesti. Tõenäoliselt on sinu parimaks sõbraks kaastundlik Kaljukits.

Kaljukits hindab stabiilset sõprust

Oled kaastundlik, intelligentne, isetu ja tähelepanelik sõber. Tahad oma ellu kindlaid ja stabiilseid sõpru. Sinu jaoks on oluline oma sõprade eest hoolitseda ja neile nõu anda. Sinu suurimaks probleemiks on see, et tihtipeale ei paljasta sa oma tegelikke tundeid. Sinu parim sõber on tõenäoliselt tähelepanelik Ambur.

Veevalaja hindab vabadust ka sõprussuhetes

Oled muretu sõber. Sõprus sinuga käib sinu reeglite järgi. Sul on palju sõpru ja veel rohkem tuttavaid. Sinu suurimaks probleemiks on see, et hindad sõprussuhete juures vabadust niivõrd palju, et see paneb sõbrad kahtlema sinu pühendumuses. Tõenäoliselt on sinu parimaks sõbraks Sõnn. 

Kalad soovivad kõigile head

Oled lihtne ja omakasupüüdmatu sõber. Tahad alati teistele head. Sinu suurimaks probleemiks on see, et sead sõprade heaolu esikohale ning unustad hoolitseda enda soovide ja heaolu eest. Sinu parim sõber on tõenäoliselt Skorpion, kellega sa ei tunne mitte kunagi igavust. 

 

allikas: Elite Daily