Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄIENDATUD 13.04! BUDUAARI TURG LIVE 15.-16.04: millised brändid on turule tulemas?

Peagi on käes suur ostupidu Buduaari turg LIVE 15.-16.04 Saku Suurhallis ja müüma on tulemas suur hulk eraisikuid, kes tühjendavad enda riidekappe.


Peagi on käes suur ostupidu Buduaari turg LIVE 15.-16.04 Saku Suurhallis ja müüma on tulemas suur hulk eraisikuid, kes tühjendavad oma riidekappe.

Kuid suurepäraste turupakkumistega on tulemas ka suur hulk firmasid põnevate, uudsete ja hinnatud brändidega. Tutvu ja tule šoppama!

NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt!

Naiselik.ee eesmärk on aidata nõu ja jõuga tänapäeva naisel võimalikult lihtsate meetodite abil kaunilt särada.
Waist Trainer korsetti nimetatakse naiste hästi hoitud saladuseks, mis sobib hästi nii trenni tegemiseks, kaalu langetamiseks kui ka kleidi alla panekuks.

Õpilasfirma Meraky toodab käsitööna kristallseepe, mis on Eestis uudsed ja ainulaadsed. Vääriskive on alati peetud hinnalisteks luksusesemeteks ja nendega on kaunistatud kõike – riideid, ehteid, hooneid ja isegi autosid. Miks mitte siis panna üks sädelev kristallseep, millel on pealekauba veel praktiline kasutusala, oma vannituba kaunistama? 

Zombie Dash tuleb turule oma värske kevad-suvi 2017 kollektsiooniga. Valikut ja suuruseid jagub nii väikestele sõpradele kui ka emadele ja isadele. Samuti on oodata hinnaüllatusi!

Consortio Fashion Group müüb Tallinna Buduaari turul kõike, mida üks naine oma kevadgarderoobi vajab: ilusaid kleite, mugavaid pükse, naiselikke seelikuid, lahedaid bomber-jakke ning õhulisi toppe ja pluuse. Hinnad on väga taskukohased: tavahindadest koguni kuni 80% soodsamad! Meie kaubavalikuga saad lähemalt tutvuda veebis: www.halens.ee ja www.cellbes.ee

 

MySnack Greenday puu-ja köögiviljad ning Glendee kookossnäkid sobivad ideaalselt vahepalaks nii lastele kui täiskasvanutele. Need on tunnustatud toitumisnõustajate poolt, sest lisaks energiataseme stabiilsena hoidmisele varustavad need organismi ka täisväärtuslike toitainete ja vitamiinidega. Paljudes kauplustes leiate Greenday ja Glendee tooted just nimelt tervisetoodete- või gurmeeriiulitelt.

Lelud.ee tootevalikust leiad palju puidust arendavaid mänguasju 0-5aastastele lastele, et tagada lapse areng läbi mängu. Meie poolt kaasa võetav tootevalik on mitmekülgne, et iga lapsevanem leiaks oma lapsele sobiva toote. Buduaari turul soodustus üle 50 € ostudelt.

Vestidost leiad kõige trendikamad peo- ja vaba aja riided. Lisaks on esindatud ka aksessuaarid ning käekotid. Kleidid on väga taskukohase hinnaga! Suur valik kauneid ja meeldiva hinnaga kleite koolilõpetajatele. Tähelepanuta ei jää ka suuremad kleidid! Ekstra tuuakse Buduaari turule palju pluuse, pükse, seelikuid jm mitmetelt erinevatelt brändidelt, mida ei ole veel isegi e-poes müügil: Behcetti, Phardi, Jeanne D'ark, Sabra, Velvet, Polenpoe, Sandrom, Stefano, Of White, Samsara, Modalita, Fervente, S'he, Apple Life jt. Buduaari turult saadud flaieriga tooteid nii turul kui ka e-poes -15% soodsamalt! 

Milan Fashion OÜ
Naiste kvaliteetriiete e-pood: www.milanfashion.ee

 

 

Roniroos Projekt OÜ müüb Eestis toodetud külmkuivatatud marju ja puuvilju. Toodetele ei ole lisatud ei suhkruid ega säilitusaineid, tänu külmkuivatamisele on säilinud nende toiteväärtus. Samuti müüme Eestis kasvatatud astelpajudest valmistatud toormahla.

Charmit OÜ müüb kvaliteetseid ja moodsaid Itaalia naisteriideid. www.charmit.ee

 

Lovechock pakub käsitsi valmistatud tooršokolaade, mis sisaldavad vähemalt 80% kakaod. Lisaks suurepärasele maitsele on šokolaadid pakendanud keskkonnasõbralikku pakendisse ning kasutatakse vaid mahetoorainet. Tooted sobivad hästi ka taimetoitlastele ning on piima-, soja- ja gluteenivabad. Lisaks tooršokolaadidele pakutakse ka teisi mahe- ja loodustooteid e-poes www.itsbio.ee.

BoDo Boutique pakub suures valikus naisterõivaid. Saadaval nii kleidid, kampsunid, pluusid, jakid ja palju muud. Turul ka sooduspakkumised ja paljud tooted vaid hindadega 5-10 €!

BioNike spetsialiseerub apteegi dermakosmeetikale ja dekoratiivkosmeetikale, mis on mõeldud tundlikule ja allergilisele nahale. BioNike pakub tooteid, mis on säilitusainetevabad, lõhnaainetevabad, nikkeltestitud, gluteenivabad. Buduaari turu puhul on allahindlus -25%. 

Anita Butiik toob turule laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Buduaari turul saab tutvuda uue kevadise kollektsiooniga. Hinnad alates 10 €. Pood asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik.

 

M&K Fashion on trenditeadlikule naisele, valikus nii klassikalised kui ka noorteriided! Seekord palju pakkumisi 10 €!

TRENDLAND pakub suures valikus trendikaid naisteriideid, aksessuaare ja käekotte. Eripakkumisena tulevad müüki trenniriided hinnaga 10-14 €. Trendland pood asub Sepa 21, Tartu.

 

 

 

Garderoob pakub turul palju uusi kauneid kleite suvepeoks ja lõpetajatele ning neile lisaks stiilseid käekotte, värvilisi salle ja imelisi ehteid. Hinnaüllatused ning pühapäeval, 16.04 on kogu kaup kuni -50%!

AollaMo esitleb uut kevadist ehte- ja rõivakollektsiooni. Õrnad kaelakeed, mängulised tšokkerid, helisevad käevõrud, võluvad kõrvarõngad, romantilised juukseehted - igal ehtel on kordumatu iseloom. Rõivakollektsioon on loodud just koolilõpetajatele ja koosneb õhulistest tutu-seelikutest, brokaadist lühikestest pluusidest, romantilistest kleitidest ja pikkadest atlass-seelikutest. Hõrgutavad kommi-jäätisetoonid rõhutavad naiselikkust ja teevad kandjast koolilõpu printsessi. 

Sügistalvisele rõivakollektsioonile on allahindlus -20%.

MYBODY kannab endas missiooni väärtustada inimeste tervist ja sportlikku elustiili. Aprillis toimuva fitnesskuu raames on pakkumises kuni 30% soodustusega mitmed tervislikud valgurikkad magustoidud ja batoonid, aktiivset elu ja sportlikke eesmärke toetavad taastusjoogid ning lisaks ka tervist turgutavad vitamiinid ja rasvapõletajad. Shoppajaid nõustavad oma ala professionaalid, kes on ka ise tegevad sportlased ja fitnesstreenerid.

Happykids.ee veebipood armastab värve ja mustreid. Superstiilsed ja superrõõmsad lasteriided brändidelt Oilily, Room Seven, Piccalilly ja Atut. Buduaari turul pakutakse supermagusaid hindu toodetele kuni -35%.

Buduaari turul on ka seekord kohal ülimenukaks osutunud tervisliku toidu karavan SKUUP. Tunned selle ära mündirohelise ja mummulise karavani ning seal toimetava kolme rõõmsameelse neiu järgi, kes pakuvad mõnusaid salateid, vrappe, suppe, smuutisid ja suhkruvabasid magustoite. Värskus, energia ja mõnus tuju kindlustatud!

Little Dutch on Hollandist pärit ainulaadne bränd Sinu kõige pisemale. Tootevalik on väga lai ning see annab Sulle suurepärase võimaluse stiilselt sisustada terve lastetuba! Buduaari turg LIVE raames on kogu kaup 10% soodsam. Ostes voodipesukomplekti (tekikott padjapüüriga + lina), saad kaasa kingituse. "Enjoy the little things!"

Midagi trennisõpradele - NOCCO funktsionaalsed joogid ja Barebellsi proteiinitooted.

MultiBrands Express Outlet pakub tuntud ja ainulaadseid kaubamärke ja kvaliteetseid ning isikupäraseid riideid sõbralike hindadega. Enamik tooteid on sellised, mida Eestis ei ole mujalt võimalik osta, riided tulevad otse Euroopa ladudest. Valikus on naiste- ja meesteriided ning jalatsid, aga ka sokid ja aluspesu.

bioMinerata looduslike puhastusvahenditega hoiad köögi, vannitoa ja eluruumid puhtad, vältides soovimatuid ohtusid ja kõrvalmõjusid tervisele, kodusele turvatundele ning looduskeskkonnale.

 

Linea Natura ja Linea MammaBaby on turul kohal enda parimate sarjadega Itaaliast: Linea Natura pakub kvaliteetseid ja looduslikke juuksehooldusvahendeid Itaaliast, mis on abiks mitmete erinevate probleemide korral nagu juuste väljalangemine, tundlik peanahk, aeglane juuste kasv. Linea Mammababy on looduslik kehahooldusvahendite bränd, mis pakub beebidele ja väikelastele, kuid ka teistele pereliikmetele mitmeid erinevaid ja vajalikke tooteid. Tootevalikus on esindatud kogu perele sobilik dušigeel, mandliõli, kehakreem, aga ka pere kõige väiksematele mõeldud vannivaht, mähkmekreem, pisaretavaba šampoon ja paljud muud tooted, mis on aastatega kujunenud paljude inimeste lemmikuks. Kaasas parimad sooduspakkumised ja testrid toodete katsetamiseks!

 

elvogue.com on Eesti turul täiesti ainulaadne veebikeskkond, mille eesmärgiks on viia kokku eelnevalt hästi hoitud kvaliteetsed disaineresemed ning uued armastavad omanikud. Kõige olulisemat rolli mängib ka taaskasutuse põhimõte, mida jälgib kogu elvogue.com naiskond ka igapäevaelus. Veebikaupluse tootevalikust leiab nii rõivaid, kotte, jalatseid kui ka aksessuaare, mis kõik on läbinud kvaliteedikontrolli, et tagada toodete sajaprotsendiline autentsus. Buduaari turule tuuakse kaasa korralik valik erinevat kaupa, tule kindlasti uudistama!

RAWIM on uus Eesti ehtebränd, mis valmistab stiilseid poolvääriskividest käsitööehteid. Buduaari turul on esmakordselt esitlusel uus ja suurem tootevalik. Tulemas on mitmed sooduspakkumised ning iga turul ostu sooritanu osaleb kinkekaardi loosimises!

Ilumuse veebipoe valikust leiad mitmesuguseid kosmeetikatooteid brändidelt White Glo, Outback Organics, Santhilea ja paljud teised. Esmakordselt Eestis esitletakse White Glo Diamond Series hammastevalgendustooteid. Hinnad supersoodsad!

Hingele Pai on sündinud igatsusest loomulikkust, lihtsust ja jätkusuutlikke elamise viise väärtustava ajakirja järele. Ajakirja idee taga on kaks naist – Merit Raju ja Marju Randmer-Nellis. Ajakirja on loodud koos nende lemmikautoritega, aga ilma ülemusteta, investoriteta, fotopangata, kontorita, tasulise reklaamita. Sõltumatult. Hingele Pai idee põhineb müravabadusel ja rahutundel, et tuua ellu positiivset sõnumit, hingekosutust ja rõõmu ehedast elust. 132 lk originaalloomingut igal aastaajal ehk neli korda aastas – et teie jõuaks mõnusas tempos lugeda ja nemad süvitsi teha. Buduaari turul saab näha, nuusutada ja kaasa osta kevadist, värsket kõige-kõige esimest Hingele Pai ajakirja ja tellida ka ette.

Kuumal päeval päikselisel rannaliival hoiab Hydro Flask vee jääkülmana. Samamoodi püsib su kaasavõetud kohv ka mitmetunnise matka järel tulikuumana. Õhtul telkimisalal lõket süüdates sobib Hydro Flask ideaalselt su külma õllet hoidma või igal ajal janu kustutama. Hydro Flask ei ole vaid seltsiks, vaid on tulnud selleks, et su seiklused veel vingemaks muuta. 

Tervendavaid protseduure pakub THAI ROSE SPA koostöös Tai spetsialistidega. Tai massaaž on võimas tervendav protseduur, mis omab juhtivat rolli traditsioonilises Aasiamaade meditsiinis ning võimaldab tailastel väga kauaks nooruse säilitada. Kogenud ja professionaalsed Tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist Tai massaaži, Tai aroomi- või õli massaaži, Tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi.

Glanz & Glamuur esmakordselt Buduaari turul!

* Ostes kaks paari ükskõik milliseid Ti Sento Milano kõrvarõngaripatseid, saad kingituseks baasrõngad 7210SI (väärtus 49 €).

* Ostes neli paari ükskõik milliseid Ti Sento Milano kõrvarõngariptaseid, saad kingituseks kividega baasrõngad 7210ZI (väärtus 85 €).

Udu jäätisebaar on esimene lämmastikjäätisebaar Eestis. Jäätise valmistamisel kasutatakse naturaalset toorainet ning külm maius valmib otse Sinu silme all ägeda udupilve sees.

Lisaks on võimalus võita üks komplekt Ti Sento kõrvarõngaid. Vaata lähemalt SIIT!

Turul loosib auhindu ja loob meeleolu Vana Tallinn Yoghurt Cream.

Pakid toob turvaliselt kohale ja auhinnamänge korraldab Itella SmartPost.

Soodsa hinnaga saab osta Buduaari raamatuid ja teha ajakirjade aastatellimusi.

NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt!

 

Turg on avatud Saku Suurhallis L 15.04 kl 10-18 ja P 16.04 kl 10-17.

[gallery ids="2036971,2037191,2037200,2037211,2037221,2037231,2037238,2037247,2037267,2037345,2037348,2037350,2037352,2037355,2037358,2037362,2037366,2037370,2040755,2044401,2044409,2044419,2044428,2044441,2044449,2044453,2044462,2044470,2044476"]