Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄIENDATUD! BUDUAARI TURG LIVE: millised firmad on tulemas Saku Suurhalli müüma 9.-10.09?

Tallinna Buduaari turg LIVE Saku Suurhallis on oodatud ostupidu, kuhu on tulemas müüma suur hulk eraisikuid, kes tühjendavad oma riidekappe, ja firmasid, kes toovad turule enda parimad pakkumised.

Vaata, millised ettevõtted on tulemas turule ja tule šoppama 9.-10.09 Saku Suurhalli! Turg avatud L kl 10-18 ja P kl 10-17. NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt! Moeturul kauplevad nii Eesti kui Läti moeloojad, vaata lähemalt SIIT

Consortio Fashion Group müüb Tallinna Buduaari turul kõike, mida üks naine oma sügisgarderoobi vajab: sooje üleriideid ja kampsuneid, ilusaid kleite, mugavaid pükse ja kauneid pluuse. Hinnad on väga taskukohased: tavahindadest kuni 80% soodsamad! Tooteid leiad nii Cellbesi kui ka Halensi brändidelt. Meie kaubavalikuga saad lähemalt tutvuda SIIN

elvogue.com on Eesti turul täiesti ainulaadne veebikeskkond, mille eesmärgiks on viia kokku eelnevalt hästi hoitud kvaliteetsed disaineresemed ning uued armastavad omanikud. Kõige olulisemat rolli mängib ka taaskasutuse põhimõte, mida jälgib kogu elvogue.com naiskond ka igapäevaelus. Veebikaupluse tootevalikust leiab nii rõivaid, kotte, jalatseid kui ka aksessuaare, mis kõik on läbinud kvaliteedikontrolli, et tagada toodete sajaprotsendiline autentsus. Buduaari turule tuuakse kaasa korralik valik erinevat kaupa, tule kindlasti uudistama!

Meie Pere Pood on pisike pereettevõte, mis müüb jalatseid kogu perele. Buduaari turule tulevad müüki sügishooajaks sobivad mudelid (tenniseid, saapaid, kummikuid) väga heade hindadega: kõik lastekummikud vaid 15 €, naistejalatsite hinnad algavad 15 € ning meestejalatsite hinnad 25 €. Eripakkumine! Kahe paari ostul allahindlus 5 € ja kolme paari ostul 10 €.
Meie Pere Pood Facebookis ja Instagramis @meieperepood.

AGM Kaubandus OÜ on turul uue moodsa sügiskaubaga. Palju hinnaüllatusi ja iga ostuga kaasa kingitus. Teisel turupäeval, pühapäeval, on kogu kaup -50% soodsam. Vaata kaupa Facebookis!

 

Sukamuster.eu veebipood tegeleb mustriliste sukkpükste ja sukkade müügiga. Tootevalikus on sukki ja sukkpükse alates klassikalistest mudelitest kuni glamuursete mustriga mudeliteni välja sellistelt tootjatelt nagu Fiore, Adrian ja Ballerina. Julge olla eriline! 

artiSt on unikaalne re-design riidebränd, mille kõik tooted on ainueksemplarid ja käsitööna pärltikandis. Materjaliks pehmeim batist, siid, kašmiir ja merino. Rohkete satsidega sahmakad kleidid on inspireeritud haldjametsast, metsikust merepõhjast ja unenägudest. artiSt kleitide ja kardiganidega saab tutvuda nende Facebooki lehel.

Milan Fashion OÜ toob turule naiste kvaliteetriiete e-poe valiku.
www.milanfashion.ee

MultiBrands Express Outlet pakub tuntud ja ainulaadseid kaubamärke ja kvaliteetseid ning isikupäraseid riideid sõbralike hindadega. Enamik tooteid on sellised, mida Eestis ei ole mujalt võimalik osta, riided tulevad otse Euroopa ladudest. Valikus on naiste- ja meesteriided ning jalatsid, aga ka sokid ja aluspesu.

Digris pakub käsitööna valmistatud kiikesid, mis on mõeldud beebidele ja väikelastele. Digrise kiiged sisaldavad 100% armastust ja rõõmu. Lisaks kaunile välimusele on kiiged valmistatud lapsesõbralikest materjalidest ning on läbinud kõik vajalikud ametlikud katsed, et need vastaksid nõuetele. Kiiged sobivad kasutamiseks tubases keskkonnas, kuid neid võib riputada ka terrassile ja rõdule. Digrise kiiged sobituvad igasse kodusse, pakkudes silmailu nii väikesele kui suurele.

Naiselik.ee eesmärk on aidata nõu ja jõuga tänapäeva naisel võimalikult lihtsate meetodite abil kaunilt särada.
Waist Trainer korsetti nimetatakse naiste hästi hoitud saladuseks, mis sobib hästi nii trenni tegemiseks, kaalu langetamiseks kui ka kleidi alla panekuks.

BioNike spetsialiseerub apteegi dermakosmeetikale ja dekoratiivkosmeetikale, mis on mõeldud tundlikule ja allergilisele nahale. BioNike pakub tooteid, mis on säilitusainetevabad, lõhnaainetevabad, nikkeltestitud, gluteenivabad. Buduaari turu puhul on allahindlus -25%. 

 

Anita Butiik toob turule laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Hinnad alates 10 €. Pood asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik

 

Garderoob pakub turul palju uusi kauneid kleite, stiilseid käekotte, värvilisi salle ja imelisi ehteid. Hinnaüllatused!

 

 

MYBODY kannab endas missiooni väärtustada inimeste tervist ja sportlikku elustiili. Šoppajaid nõustavad oma ala professionaalid, kes on ka ise tegevad sportlased ja fitnesstreenerid.

bioMinerata looduslike puhastusvahenditega hoiad köögi, vannitoa ja eluruumid puhtad, vältides soovimatuid ohtusid ja kõrvalmõjusid tervisele, kodusele turvatundele ning looduskeskkonnale.

Tervendavaid protseduure pakub THAI ORCHID SPA koostöös Tai spetsialistidega. Tai massaaž on võimas tervendav protseduur, mis omab juhtivat rolli traditsioonilises Aasia maade meditsiinis ning võimaldab tailastel väga kauaks nooruse säilitada. Kogenud ja professionaalsed Tai meistrid pakuvad võimalust nautida traditsioonilist Tai massaaži, Tai aroomi- või õlimassaaži, Tai jalatalla punktmassaaži ja muid unikaalseid hooldusi.

AollaMo ei ole lihtsalt bränd. Tegemist on riietele ja ehetele püütud eluga, mis väljendub looduse kaunites värvides ning naturaalsete kivide energias.

Melior Clinics jagab turul flaiereid, et saaksid minna testima nende uut ja ainulaadset aparaati, mis alles hiljuti saabus Eestisse. Lisaks pakutakse soodustust -15% kõikidele protseduuridele ja Proshock ICE nelja korra paketile on turul erihind 399 € (tavahind 680 €).

Royal Effem Beauty Club esindab Eestis kosmeetika- ja ilutoodete brände Royal Effem, Organic Elements, Kubo Beauty, Ingrid ja Vittorio Bellucci.

TUDU on Eesti lasteriiete bränd, mis on valmistatud looduslikest ning nahasõbralikest materjalidest. Kollektsioonide läbivaks teemaks on käsitsi joonistatud pildid, mis laste meele rõõmsaks teevad.

 

 

Beverlyhills.ee on outlet-pood, mis pakub disainerloomingut üllatavalt taskukohaste hindadega. Tootevalikus leidub rõivaid, aksessuaare ja jalanõusid mitmetelt nimekatelt brändidelt nagu Michael Kors, Calvin Klein, Ralph Lauren, Coach jt.

Tooted pärinevad Ameerika Ühendriikidest tunnustatud, kõrgmoodi pakkuvatest poekettidest nagu Macy's, Bloomingdale's jt bränditehaste outlet'idest, mistõttu on ka enamik toodetest ainueksemplarid. Buduaari turul on kõik tooted -15% tavahinnast.

Linea Natura ja Linea MammaBaby on turul kohal enda parimate sarjadega Itaaliast ning turul on kaasas sooduspakkumised, toodete testrid ja personaalne konsultatsioon toodete valikul.

Linea Natura pakub kvaliteetseid ja looduslikke juuksehooldusvahendeid, mis on abiks mitmete erinevate probleemide korral nagu juuste väljalangemine, tundlik peanahk, aeglane juuksekasv ning on saanud juba paljude Eesti naiste lemmikuks.

Linea Mammababy on looduslik kehahooldusvahendite bränd, mis pakub beebidele ja väikelastele, kuid ka teistele pereliikmetele mitmeid erinevaid ja vajalikke tooteid. Tootevalikus on esindatud kogu perele sobilik dušigeel, mandliõli, kehakreem, aga ka pere kõige väiksematele mõeldud vannivaht, mähkmekreem, pisaretavaba šampoon ja paljud muud tooted, mis on juba lühikese ajaga võitnud südameid.

Minu Väike Ingel on pisike pereettevõte, mis valmistab käsitööna beebi- ja väikelaste rõivaid ning kaunistab neid inglitiibadega.

 

 

 

 

Moeturul kauplevad nii Eesti kui Läti moeloojad, vaata lähemalt SIIT

TOIDUKAUBAD:

Söödi Talu suitsutatud sea- ja linnulihatooted. Ise teeme, ise müüme, hea ja kodumaine!

 

Belief Energy Water joogid on turulistele alternatiiviks kohvile ja energiajookidele. 

 

Igal illy kohvitassil on üks ja sama eriline aroom ning maitse tänu ainulaadsele üheksast erinevast Arabica kohvisordist koosnevale segule. Üks ebatäiuslik uba võib rikkuda espresso maitse. See on põhjus, miks illy valib iga kohvioa ükshaaval välja ning kontrollib selle kvaliteeti kogu tootmisprotsessi jooksul: saagi korjamisest päritolumaalt kuni selle pakkimiseni Trieste peakorteris. NB! Müüjatele käepaelaga kõik kohvijoogid 1,50 €.

Baileys koorelikööri degusteerimised iga päev kl 10-13.

 

Buduaari turul on ka seekord kohal ülimenukaks osutunud tervisliku toidu karavan SKUUP. Tunned selle ära mündirohelise ja mummulise karavani ning seal toimetava kolme rõõmsameelse neiu järgi, kes pakuvad mõnusaid salateid, vrappe, suppe, smuutisid ja suhkruvabasid magustoite. Värskus, energia ja mõnus tuju kindlustatud!

Vahvihaldjad on jälle kohal! Buduaari turul on erakordne võimalus saada nostalgiline elamus, nautides Vahvlihaldjate krõbedaid vahvleid! Turult leiad nad üles 0-korruselt. 

Silmailu ja põnevaid oskusi toob turule Meow Studio, kes tutvustab huvilistele postitantsu.

-------------

NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt!

Pakid toob turvaliselt kohale ja auhinnamänge korraldab Itella SmartPost.

Soodsa hinnaga saab osta Buduaari raamatuid ja teha ajakirjade aastatellimusi. Tellijatele KINGITUS!

TURG AVATUD: Saku Suurhall L 9.09 kl 10-18 ja P 10.09 kl 10-17.

[gallery ids="1855085,1855090,1855096,1855100,1855105,1855110,1855115,1855119,1855124,1855151,1855157,1855161,1855170,1855177,1855183,1855187,1855195,1855202,1855204,1855207,1855211,1855215,1855221,1855225"]