Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄNA ON 12.12: milline on kuupäeva maagiline tähendus?

Läbi aegade on inimesi köitnud numbrimaagia, kirjutab portaal Ask-Angels. Paljud meie seast näevad enda ümber tihtipeale korduvaid numbreid nagu näiteks 11.11, 12.12, 13.13 jne. Milline erakordne tähendusrikkus siis tänasel päeval maagilisest seisukohast vaadatuna on?

12.12 on maagiline kuupäev, mis on justkui ukseks, mis meid uuele tasandile viib. Inimesed tunnevad täna alateadvuslikult soovi viibida positiivse ja tugeva energiaga paikades. Seega kui tunned täna tõmmet mingi koha vastu, siis ära ehmu, vaid lase oma intuitsioonil ennast juhtida. On väga võimalik, et paik, mis sind kutsub, on seotud sinu eelmise eluga või saab sulle tulevikus mingil moel oluliseks. 

1212 on number, mis kannab endas nii number 1 kui ka number 2. 1 tähendab seda, et peaksid jääma igas olukorras rõõmsameelseks ja 2 tuletab meelde, et tegelikult on ju kõik hästi ja sind ümbritsevad inglid, kes sulle head soovivad. Kui need mõlemad omavahel kokku panna, siis on see märk säilitamaks postiivset meelt. Inglid soovivad, et oskaksid vajadusel abi paluda ning kõik su mured leiavad lahenduse. Samuti võib 1212 tähendada, et saavutamaks edu, pead sa oma mugavustsoonist välja tulema. 

On hea aeg mõtlemiseks, kuidas minevik seljataga jätta ning teha ruumi uutele võimalustele. Pane kasvama uued ideed, võta omaks uued vaated ja ava ennast täielikult üleminekul uude tsüklisse. 

12.12 on hea päev kaotamaks ära kõik vana ning tõmmata ligi uut ja harmoonilist energiat.