Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄNA VIIMANE PÄEV OSALEMISEVÕIMALUS! LILLET Buduaar Summer Model 2017

Kui oled julge ja energiast pulbitsev vähemalt 18-aastane särav naine ning soovid oma põhitöö kõrvalt ka modellina üles astuda, siis see võimalus on just Sulle!

Anna endast märku ja just Sina võid olla juba järgmise Buduaari ajakirja moekaadrite esimodell, just Sina võid teenida oma hobiga terve järgmise aasta väärilist tasu moelavadel ja just Sina võid saada tuule tiibadesse, et sukelduda lillelisse modellimaailmasse.

See modellivõistlus ei anna ette ümbermõõte ega pikkust, vaid see võistlus on säravatele naistele, kelles peitub šarm, julgus ja puhas elurõõm, mis on eelduseks, et just Sind soovitakse esindama erinevate kaubamärkide tooteid järgnevatel aastatel. 

Kui tunned, et see oled Sina, siis tee end nähtavaks ja loo oma isiklik modelliraamat lehele SIIT 

Finaali pääsevad 10 osalejat, millest 5 valib zürii ja 5 pääsevad edasi hääletuse tulemusena. Oma kanditatuuri saab lisada 28. juulini, seejärel toimub veebihääletus ja 31. juulil on ka zürii oma lemmikud finaali valinud. 

Võistlus tipneb 11. augustil finaalüritusega suvises Pärnus. Nii rannalal kui ka ööklubis Sunset. Mis ülesnded Sind finaalis ees ootavad loe lähemalt REEGLID alt.

Võistlust toetavad: