Reklaam sulgub sekundi pärast

TANEL PADAR rääkis, miks ta ei julge oma tütart enam kõhukotti panna

Muusik Tanel Padar käis külas Vikerraadio saates "Vikerhommik", kus ta rääkis lähemalt oma uuest rollist isana. Mees tõdeb, et enne tütre sündi ta pelgas, kas ta üldse saab selle vastutusrikka rolliga hakkama, sest lapsepõlvest tal endal vastavat eeskuju, kellest šnitti võtta, ei ole olnud. 

Tanel on alles nüüd saanud aru ka sellest, et ta on ikka täiesti pereinimene ja mis isarolli puutub, siis ta naudib seda väga. "Tunnen, et saan sellega päris hästi hakkama,"ütleb Tanel nüüd.

Teemaks tuli ka tütre Linda kandmine kõhukotis ja siinkohal ütleb Tanel kohe, et ta ei julge enam isegi ühtegi fotot kõhukotiga sotsiaalmeediasse postitada.

Nimelt postitas muusik ühel korral sellise pildi oma Instagrami kontole ja tulemusena sai ta korraliku laviini kriitikat. "See oli poseeritud pilt, aga mulje jäi, nagu ma oleksin last valesti kandnud. Ma olen aru saanud et kõhukotiga ma ei julge enam ühtegi pilti postitada. Telliskivisse ei julge ka kõhukotiga minna,"muigab Tanel, kes kohe inimeste õpetussõnu hakkas saama, et kuidas siis oleks ikka õige oma last kõhukotis kanda.