Reklaam sulgub sekundi pärast

TANJA MIHHAILOVA VÕI MIKK SAAR: kumb on hea lapsevanem?

Muusik Mikk Saar käis “Ringvaates” külas ning rääkis seal üsnagi avameelselt oma pereelust ning uuest rollist, milleks on viimased üheksa kuud olnud isadus. Mikk tunnistab, et poeg Teodor on tema jaoks olulisem kui muusika, abiellumine aga Miku jaoks niivõrd suure tähendusega ei olnudki. 

Kuid kumb on nende peres see leebem lapsevanem ja kumb sätestab rohkem reegleid - kas Mikk või Tanja? Selgub, et Tanja on karmim lapsevanem ning Mikk ise peab ennast pigem selleks leebemaks osapooleks. 

"Meil on sinnapoole kiskunud jah, et mina tahan hea olla. Aga eks mingi hetk tuleb hakata reegleid paika panema, sest ta hakkab juba iseloomu näitama ja karjuma, kui ta midagi ei saa,"ütleb Mikk.

Mikk tõdeb, et pulmapidu oli neil Tanjaga tõeliselt äge, ent abiellumine tema jaoks midagi suurt ei muutnudki. "See abielu ei muutnud minu elus väga palju midagi, aga poja tulek muutis küll. Harjumine, et sul on keegi, kes vajab sind."

Mees on elus jõudnud punkti, kus kõik on muutunud rahulikumaks ning prioriteedid on paika loksunud. "Reaalne perekond on tekkinud ja see on väga tore, ma naudin seda väga. Mul on tekkinud kindlad muusikalised asjad, millega ma tahan tegeleda ja ma tean, millega ma ei taha. Isegi kui makstakse hästi, siis ma ei ole nõus tegelema sellega, mis mulle ei meeldi,"ütleb Mikk, et ainult raha pärast ta pakkumisi vastu ei võta.