Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄPSELT NII KAUA KULUB AEGA, et oma eksist täielikult üle saada!

Kui suhe puruneb ja üks osapool saab rohkem haiget kui teine, võib tunduda, et valu jääb igavseks sinuga ja kõik muu siin maailmas tundub täiesti tühine. Õnneks parandab aeg kõik haavad, ent nagu öeldud, siis selleks kulub aega ja seda protsessi kiirendada ei saa.

Kui suhe puruneb ja üks osapool saab rohkem haiget kui teine, võib tunduda, et valu jääb igaveseks sinuga ja kõik muu siin maailmas tundub täiesti tühine. Õnneks parandab aeg kõik haavad, ent nagu öeldud, siis selleks kulub aega ja seda protsessi kiirendada ei saa.

Kuigi valust ülesaamine tundub olevat igavesti kestev protsess, siis suhteekspertide sõnul on olemas üsnagi kindel ajavahemik, mille vältel suudab inimene andestada talle emotsionaalselt haiget teinud isikule. Just andestamine on see, mis aitab sul elus edasi minna ja valust vabaneda.

Kuus kuni kaheksa kuud on see ajavahemik, mis aitab emotsionaalsest valust lahti saada ja andestada sellele inimesele, kes on valu põhjustajaks. 

Kui sa oled oma elus selles raskes etapis, kus valu on rohkem kui kõike muud, siis ära suru neid tundeid alla - ela need välja ja kuula iseennast. See valu ei kesta igavesti, see on üleminekuaeg ning peagi paistab maailm taas helgemates värvides.

Allikas: notey