Reklaam sulgub sekundi pärast

TÄTOVEERINGU ASUKOHT PALJASTAB, milline lapsevanem sa tegelikult oled

Kui sul kasvab kodus vähemalt üks laps ja sul on kuskil mõni tätoveering, siis loe julgelt edasi, sest väidatavalt võib tätoveeringu asukoht ja stiil paljastada nii mõndagi selle kohta, milline sa lapsevanemana oled.

Kunst on eneseväljenduseks üks väga hea viis ja see on osaliselt ka põhjus, miks nii paljud inimesed ennast tätoveerida lasevad. Nad teevad seda oma loo jäädvustamiseks. 

Aga kui kellelgi on häid lugusid rääkida, siis kindlasti on selleks lapsevanemad. Nad on tundnud nii valu kui rõõmu ning lisaks sellele veel väga paljusid asju, mida on võimalik just vaid lapsevanemana kogeda. 

Kui sul kasvab kodus vähemalt üks laps ja sul on kuskil mõni tätoveering, siis loe julgelt edasi, sest väidatavalt võib tätoveeringu asukoht ja stiil paljastada nii mõndagi selle kohta, milline sa lapsevanemana oled.

TÄTOVEERING SELJAL 

Sulle ei meeldi end oluliselt avada ning hoiad pigem tagaplaanile - seda põhimõtet rakendad ka oma lapse kasvatamisel. See ei tähenda, et oleksid kuidagi ükskõikne, vaid sulle lihtsalt ei tundu, et peaksid oma staatust kuidagi rõhutama. 

KALLIGRAAFILINE TÄTOVEERING

Pühendud vanemana eelkõige tarkuse edasiandmisele. Sul pole küll kõigile küsimustele vastuseid, aga suudad seda vajadusel ka tunnistada. Oled avatud uutele teadmistele ning seda ka siis, kui see peaks oma lastelt õppimist tähendama. Sa tead, et lapsed oskavad teatud küsimustele palju targemaid vastuseid anda kui täiskasvanud. 

TÄTOVEERING SÕRMEL 

Oled väga aktiivne lapsevanem. Sa ei häbene kunagi oma võsukesele vajadusel appi tõtata. Teed seda peamiselt tema julgustamiseks. Oled hea meelega seotud kõigega, millesse sinu laps kirglikult suhtub. 

TÄTOVEERING JALAL 

Oled meeletult energiline lapsevanem. Oled alati stardivalmis ning hoiad kõike kontrolli all. Sa ei oska aega maha võtta, võiks lausa öelda, et sa ei tahagi seda teha. Alati on asju, mis tegemist vajavad ning sa saad selle kõigega mängleva kergusega hakkama. 

TÄTOVEERING KAELAL 

Oled väga julge. Sa pole küll kõige lihtsama iseloomuga inimene, aga sul on elusse usku. Oled elu jooksul piisavalt palju piltlikult vastu vahtimist saanud ja tead, et mõnikord on vaja edu saavutamiseks enne mitu korda põlved lõhki kukkuda. Õpetad sellest lähtuvalt ka oma lapsi. 

TÄTOVEERING KÄEL

Õpetad lastele, et võitlus iseenda eest on elus kõige olulisem - just see viib nad iga päevaga eesmärgile lähemale. Mitte kunagi ei tohi alla anda! 

rebelcircus.com