Reklaam sulgub sekundi pärast

TERVENDAJA TERESA MÄNGEL rääkis, miks inimesed ennast ise tervendada ei suuda

Juba 9.-10. novembril toimub T1 Mall of Tallinn keskuses Tervisefestival, kus astuvad üles nii meditsiiniteadlased, alternatiivmeditsiini gurud, tervisetoodete pakkujad kui inimesed, kes on alistanud mõne tõsise terviseprobleemi. Teiste seas tuleb rääkima ka tervendaja Teresa Mängel, kes on tuntud oma müstiliste ja väekate riituste korraldamise poolest.

Loe Tervisefestivalil toimuva kohta lähemalt siin

Tervendaja Teresa tõdeb, et teoreetiliselt suudaksid inimesed ka ise ennast terveks teha, aga reaalsuses on see paraku väga keeruline. "Teoreetiliselt suudaksid seda kõik, aga praktikas see 99% ei õnnestu, sest inimese sees paiknevad mustrid, mis haiguse tekitasid, ei lase seda objektiivselt hinnata. Samas on ka olemas teooria, et olles ise keskkonnas, kus probleem sai loodud, seda lahendada ei saa. Tuleb samast keskkonnast väljuda, vaadata kõrvalt ja siis läbi hinnangu leida lahendus. Seda on aga tänapäeva tavainimesel raske teha. Sellepärast on loodud palju tehnikaid ja praktikaid, mis inimest suudavad aidata, kui seda juhib väljaõppinud spetsialist,"ütleb ta.

Mis aga õnnetunde saavutamisse puutub, siis inimesed peaksid lõpetama teiste jaoks elamise. "Selleks, et inimene saaks ennast ise õnnelikuks teha, peaks inimene alustama oma isikliku elu elamisest, mille eesmärgiks on rahulolutunne. Kui seda oma tegevusega ei saavutata, siis on miskit väga viltu. Enamus inimesi elab oma elu kellegi jaoks või kellegi nimel ja siis nad imestavad, et kõik on halvasti ja miski ei õnnestu, inimesed kannatavad ja on õnnetud. Oma õnne me loome ise."