Korralikult šokolaadine brownie on iga tõelise šokohooliku unistus. Šokolaadiruudud lähevad seistes ainult paremaks – need on head nii toasoojalt kui ka külmkapikülmalt. Õnnestunud brownie tunneb ära selle järgi, et küpsetis on pealt krõbe, aga seest niiske, kirjutab Soppa365. Vaja läheb: 200 g tumedat šokolaadi 200 g võid 2 dl suhkrut 2 dl nisujahu 2 tl vanillisuhkrut 3 kanamuna Pähklivõikate: 100 g maapähklivõid 2 spl suhkrut Tee nii: 1. Sulata või keskmisel kuumusel ja lisa sisse tükeldatud šokolaad. 2. Lisa ülejäänud ained ja sega hoolikalt. 3. Sega omavahel maapähklivõi ja suhkur. 4. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja vala segu sinna sisse. Seejärel vala peale maapähklivõikate. 5. Küpseta 175 kraadi juures umbes pool tundi, aga jäta brownie keskelt niiskeks.
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?