Reklaam sulgub sekundi pärast

TOP 7: KÕIGE POPIMAD INSTAGRAMI mehed Eestis!

Instagram on võimas tööriist, mille abil on võimalik turundada iseennast kui brändi ja loomulikult teha reklaami ka kõikvõimalikele toodetele ja teenustele. Mida rohkem jälgijaid sinu kontol on, seda suurem on tõenäosus, et sinuga soovivad koostööd teha ka erinevad ettevõtted. Kõige populaarsemad Instgrami kontod on aga loomulikult kuulsatel inimestel.

Instagram on võimas tööriist, mille abil on võimalik turundada iseennast kui brändi ja loomulikult teha reklaami ka kõikvõimalikele toodetele ja teenustele. Mida rohkem jälgijaid sinu kontol on, seda suurem on tõenäosus, et sinuga soovivad koostööd teha ka erinevad ettevõtted. Kõige populaarsemad Instagrami kontod on aga loomulikult kuulsatel inimestel.

Kuid kes on kõige populaarsemad Instagrami mehed Eestis? Peale mõningast uurimistööd selgitasime välja seitse kõige jälgitavamat kodumaist staari ning esikoht kuulub hinnatud näitlejale-juuksurile Lauri Pedajale, kellel on 35 800 jälgijat. Teisele kohale maandub aga jalgpallur Ragnar Klavan, kelle Instagrami kontol on 32 800 jälgijat ning väikese vahega järgneb Karl-Erik Taukar 32 200 jälgijaga.

Neljas koht kuulub Jüri Pootsmannile, kellel on 31 400 jälgijat ning viiendaks jäi Tanel Padar, kellel on 30 000 jälgijat. Alles hiljuti Instagrami konto avanud Ivo Linna on hämmastavalt lühikese ajaga on kogunud aga juba 25 700 jälgijat.

Kohal number seitse on Kristjan Kasearu, kellel on 21 000 jälgijat.