Reklaam sulgub sekundi pärast

TOP parfüümid 2019 – milline on sinu lemmik?

Uuel aastal uus parfüüm? Igal aastal jõuavad poelettidele tuhanded uued parfüümid. Missugune on parfüümide TOP aastal 2019? Veebileht 1a.ee tutvustab parimaid!

Täpselt nii, nagu rõivamood, muutub igal aastal ka mood parfüümimaailmas! Laborites nähakse iga päev vaeva, et segada kokku üha paremaid ja erilisemaid lõhnu, mis kõnetaksid võimalikult paljusid.

Kuna poelettidel leidub tuhandeid parfüüme, on uue lemmiklõhna leidmine keeruline, kas pole? Siinkohal teemegi ülevaate, missugused parfüümid moodustavad TOP 10 käesoleval aastal. Uuri lähemalt!

1. Jimmy Choo Fever


Foto: 1a.ee

Aksessuaaride maailm on oluliselt laiem, kui kingad ja käekotid – sellest oskab rääkida Jimmy Choo. 2019. aastal jõudis riiulitele moemaja uus parfüüm Fever, mis on soe ja mahlakas lilleline segu jasmiinist ja heliotroobist, mida täiustavad rikkalikud bensoe- ja sandlipuu.

2. Jo Malone Wild Flowers & Weeds
Oled väsinud süngest talveilmast ja unistad juba kevadest? Meil on häid uudiseid – saad kevadesse teleporteeruda tänu Jo Malone uuele parfüümile Wild Flowers & Weeds, mida paisatakse poelettidele piiratud koguses! Lõhn on inspireeritud metsikutest umbrohtudest ning imelistest taimedest-lilledest, mis ääristavad jõgede kaldaid.

3. AllSaints Sunset Riot
AllSaints tegi just hiljuti oma esimese sammu parfüümimaailma, rikastades seda kolme uue unisex-lõhnaga. Missugune neist on meie lemmik? Sunset Riot – see on sõltuvusttekitav segu roosast piprast, oranžidest lilledest ja seedripuust. Vajad oma igapäevaellu veidi vürtsi? Siis on AllSaints parfüümid just Sulle loodud!

4. Enduring Glow by Jennifer Lopez
Pane tähele! JLo tegi jõulude ajal nostalgilise comeback'i ning lasi välja parfüümi Enduring Glow. Võrreldes esimese versiooniga on see lõhn veelgi värskem, sisaldades bergamoti, pirni ja litši lõhnanoote. Ka parfüümipudel on läbinud väikese uuenduse ning saanud kuldse metalse viimistluse.

5. Chanel N°5 EDP Red Edition


Foto: Shutterstock.com

Punane rokib! Esimest korda Chaneli ajaloos on ikooniline ja paljude poolt armastatud No.5 parfüüm saanud kuuma punase pudeli, mida paisati turule küll piiratud koguses. Seda maailmakuulsat parfüümi iseloomustab ülim naiselikkus, elegants ja luksus! Kuidas sobib see Sinu iseloomuga?

6. Burberry Her Eau de Parfum
Burberry uus ja esimene gurmee-aroom Her ühendab endas parima stiili ja lõhna! See läbipaistvasse klaaspudelissse villitud virsikuroosa parfüüm pakatab punaste marjade nootidest ning lõppakordi annab valge puit.

7. Ralph Lauren Woman
Kas tead, mis tunne on olla üle kullatud? Sinu uudishimu rahuldab Ralph Laureni uus parfüüm Woman! See segu erinevatest lilledest ja rikkalikest metsadest annab väga selge signaali „Siin ma olen!“ Vanakooli hõnguline kork lisab glamuuri!

8. Kilian My Kind Of Love Collection
„Ma ei vaja enda kõrvale printsi, et tunda end printsessina!“ Täpselt nende sõnadega saab kirjeldada Kiliani uut lõhnakollektsiooni My Kind Of Love. Selle kollektsiooni parfüümid teevad igast naisest tõelise printsessi, kuna rikkalikud lõhnanoodid põimuvad väga erinevate iseloomujoontega.

9. Jo Malone London Honeysuckle & Davana


Foto: Shutterstock.com

Kuslapuu ja aromaatse ürdi kombinatsioon tundub esmapilgul liiast? Mõtle suvisele värskusele, mida ilmestavad roosi ja davana aroomid, puuviljased noodid, mis on põimunud puidu ja samblaga. Mmm! Just sedasi paitab meie haistmismeelt uus parfüüm Honeysuckle & Davana.

10. Elie Saab Girl of Now Shine
Kui otsid lõhna, mis kõik päevamured õhtu saabudes peast pühib, on Girl of Now Shine parfüüm sulle loodud! See uskumatult naiselik ja sõltuvusttekitav Ormondi lille lõhn, mida ümbritsevad apelsiniõite ja mandli noodid, on iga peo hing!

Said inspiratsiooni? Siis piilu 1a.ee nutipoe kategooriat “parfüümid”  ja soeta uus lemmiklõhn, millega enesekindlal sammul 2019. aastast läbi jalutada!