Reklaam sulgub sekundi pärast

ÜKS ASI, MIDA BRIGITTE SUSANNE HUNT endale kunagi jalga ei paneks

Kätte on jõudnud meie staarinädala neljas päev. Täna vallutab Buduaar TEEN Instagrami imekaunis Brigitte Susanne Hunt. Vaata, milline näeb välja tema päev @buduaarteen. Loe ka, kuidas vastas Brigitte Susanne Hunt meie viiele põnevale staariküsimusele.

1. Milline on olnud kõige tobedam kuulujutt sinu kohta?
Võib-olla see, et ma olen oma peikaga koos ainult raha pärast. Me tutvusime vahetult enne seda, kui ta kaitseväkke läks. Kaitseväes teenis ta ainult sada eurot kuus. Selline jutt saadab samas paljusid ilusaid tüdrukuid, kellel peikad on. Eks see tihtipeale ole tõsi ka, et raharohkus on üks põhjus, miks koos olla, kui sul on tunduvalt vanem ja rikkam mees, kui sa ise oled. 

2. Milline on olnud ilusaim kompliment, mille oma fännidelt saanud oled?
Üleüldiselt ütlevad mulle fännid, et ma olen oma ellusuhtumisega neile eeskujuks. Ma hindan teadmisi, sisemist rahu ja seda, kui inimesed julgevad püüda oma unistusi. Mulle meeldivad mõtlevad naised, kes julgevad oma arvamuse ka kõva häälega välja öelda. Kui ma inspireerin noori püüdma kaugemale kui lihtsalt saama Instagrami bikiinimodelliks, siis on mul hea meel. Mulle meeldib ka, kui mulle öeldakse, et ma ei karda näidata end ebaperfektsena ja teen head nalja, nt oma Snapchatis.  

3. Nimeta mõni trend, millega sa kunagi kaasa ei läheks.
Enesepaljastamine sotsiaalmeedias on labane ja seda ma ei tee. Mulle ei sobi ka lühikesed püksid, neid ei ole ma kunagi kandnud. 

4. Mis on hetkel su elus suurim motivaator?
Mõte sellest, et mul ei ole elus alati hästi läinud. Praegu on mul suurepärane töö, hea palk, mõnusad projektid, armsad sõbrannad ja imeline peika. Mind motiveerib see teadmine, et ma olen jõudnud elus punkti, kus kõik on hästi. Ainult niimoodi mõeldes saab minna veel paremaks. 

5. Millist tarkust või oskust sooviksid kõige rohkem omandada lisaks nendele, mis sul juba on?
Magistrikraadi tahan kätte saada. Ehk selle vaba aasta jooksul jõuan arusaamani, millele ma spetsialiseeruda tahan - praegu on mul ajakirjanduse ja kommunikatsiooni bakalaureusekraad. 

Brigitte Susanne Hundi tänaseid tegemisi jälgi Buduaar Teen Instagrami konto story'des.