Reklaam sulgub sekundi pärast

ÜLLATAV PALJASTUS: MIKS VICTORIA BECKHAM kogu aeg päikeseprille kannab?

Moedisainer Victoria Beckham, kes on ühtlasi ka nelja lapse ema, kannab tihtipeale päikeseprille ning enamustel paparatsode poolt tehtud fotodel, mis avalikkuse ette jõuavad, pole naisi silmi näha. Endine lauljatar paljastas väljaandele Mirror, miks ta neid tegelikult kannab.

Moedisainer Victoria Beckham, kes on ühtlasi ka nelja lapse ema, kannab tihtipeale päikeseprille ning enamikul paparatsode tehtud fotodel, mis avalikkuse ette jõuavad, pole naise silmi näha. Endine lauljatar paljastas väljaandele Mirror, miks ta neid tegelikult kannab.

Nimelt tõdeb Victoria, et ühest küljest annavad stiilsed päikeseprillid välimusele palju juurde ning muudavad look'i elegantsemaks. Teisalt on nelja lapse kasvatamine ja üleüldiselt kiire elutempo tekitanud ka korraliku unevõla ning päikeseprillide tagant ei paista väsinud silmad lihtsalt välja.

43aastane Victoria ei varja, et tihtipeale tuleb tal laste pärast terve öö üleval veeta ja et päevasel ajal ootavad toimetused ja kohtumised, mida edasi lükata ei saa, siis võtab ta appi päikeseprillid.