Reklaam sulgub sekundi pärast

UNUSTA JÕULUKUULID, sel aastal paneme loomad puu otsa

Tänavuste jõulude ajal ehitakse kuused loomakujuliste ehetega ning algava koera aasta puhul tasub just kutsusid puu külge riputada.

Arvatavasti on meil paljudel kodus kapis aastaid tolmu kogunud kastitäis jõulukaunistusi, mille avame üks kord aastas ja seda siis, kui kuuske ehtima hakkame. Jälle need samad jõulukuulikesed ja päkapikud. Sel aastal võime selle kasti kappi jätta ja võtta vastu uue jõulutraditsiooni, sest uus mood on loomakesi jõulupuu külge riputada. 

Hortese turundusjuht Manuela Kelt kinnitab, et uus moetrend on ka Eestisse jõudnud. “Kuna tulemas on koera aasta, siis oleme pühendanud suure osa kollektsioonist koerakujulistele jõuluehetele. Põnevad vormid on tilgakujulised klaasist ehted süvenditega – need on taasleitud vana, mis üllatab ja jääb. Väga palju on retrohõngulisi lahendusi, mis viivad isad-emad tagasi lapsepõlve aegadesse.”

Milline on aga moodne jõulupuu? Manuela Kelt ütleb, et valiku tegemiseks tuleb ära tunda nii-öelda enda sisemine mood, mida vajame jõulude aegu kõige enam. “On see siis must või valge kunstkuusepuu või hoopis pisike potijõulupuu, kas kuusk on sinist või roosat tooni, sõltub enese äratundmisest.”