Reklaam sulgub sekundi pärast

UUDIS! Poole tunniga viis aastat nooremaks!

Akademikliniken High Tech Pure Triple Peel kolmekihilise ensüümhappehoolduse näol on tegemist hooldusega, mis lubab kiirelt püsivaid tulemusi. Protseduuri käis York Beauty ilusalongis testimas tunnustatud meigikunstnik Meelis Krik.

„Tegemist on ülitõhusa hoolitsusega, mis säästab nahka, on kortsudevastane, parandades ja silendades ka naha struktuuri. High Tech hooldused on lühemad (35 minutit) ning tõhusamad. Hooldus on mõeldud eeskätt inimestele, kes hindavad väga kõrgelt aega ning protseduuride tõhusust,” räägib Akademikliniken Estonia ametlik maaletooja ja York Beauty ilusalongi asutaja Evelyn Saal. „Akademikliniken Skin Care kontseptsioon tervikuna on loodud tulemustele, eeskätt tulemustele, mis püsivad. Ensüümhappehooldused kestavad keskmiselt 35–40 minutit, maksimaalselt 50 minutit.”

Evelyni sõnul on Akademikliniken Skin Care nahahoolduste puhul garanteeritud tulemus juba peale esimest korda. „Koheselt näeb näonaha toniseerimist, nahapooride puhtust ning ahenemist, pinguldust ja sära. Näonahk on klaar, selge ja terve jumega. Hooldused ei tekita põletust, ebamugavustunnet ega vaja hiljem erihooldust, v.a soovitavalt professionaalse päevakreemi kasutamist, kus on sees SPF-faktor.”

 Näohooldus samm-sammult:
 1) Näonaha puhastus, toniseerimine,  suhtlus kliendiga ja õige ensüümhappe  tugevuse ning kordade valimine, näonaha  analüüs.
 2) Ensüümhapete pealekandmine (1–2  korda) ning vajadusel (3. kord) Pure Triple  Peel ensüümmaski/-koorija  pealekandmine.
 3) Ensüümhapete neutraliseerimine ning  samal ajal pidev suhtlus kliendiga.  Ensüümhappehoolduste ajal ei jää klient  maski all kunagi valveta.
 4) Taastava, pinguldava seerumi,  päevakreemi, silma- ja huulekreemi  pealekandmine.

Lõunapausihoolitsused
Skandinaavias ja eeskätt Rootsis on Akademiklinikenil (plastikakirurgia keskus) loodud rida nn Walk-in-Clinic kontseptsiooniga esteetilise kirurgia ja näohooldusprotseduuride päevakliinikuid, kus teostatakse samanimelist hooldust. „Hooldus on mõeldud kiire elutempoga inimesele, kes hindab aega ning soovib saavutada kiiresti püsivaid tulemusi. Hoolduseid nimetatakse mitmel pool Euroopas ka nn lõunapausihooldusteks. Eestis teostame neid hooldusi pisut kauem, lisades teenusele 5–10 minutit,” räägib Evelyn, kelle kliinikus sai omale „uue näo” tippjumestaja Meelis Krik.

„Meelis sai modelliks valitud just samal põhjusel, sest tema kiire elutempo juures võtavad õppetöö koolituskeskuses ja eraprojektid palju aega. Samas on Meelise näol tegemist ilumaailmas toimuvat hindava väga pädeva ilueksperdiga,” räägib Evelyn ja rõhutab, et hooldus on Skandinaavias väga populaarne meeste seas, kes esteetilistes protseduurides ei kaalu kohe täitesüste, vaid soovivad esimestest kortsukestest ning joonekestest vabaneda alternatiivsel võimalusel.

Jumestuskunstnik Meelis Krik: „Puhas nauding!”

Peale hoolitsust oli minu näonahk lausa super – palju pehmem ja puhtam. Naha toon ja elastsus oleks olnud justkui kellegi teise oma – puhas ja prink. Ka minu enesetunne oli tänu sellele emotsioonile super. Mitte ainult mina ei tundunud seda, ka teised märkasid muutust ja muudkui küsisid, et kus ma käinud olen ja mida teinud.

Protseduur ise ei olnud ei valus ega ka ebamugav. Tegemist oli puhta naudinguga! Soovitaksin seda kõigile, eriti meestele, kel palju tööd ja stressi. Tegemist on meeletult lõõgastava kogemusega. Stressikortsukesed silmade ümbert on kadunud. Kui tulemust peeglist vaatan, siis olen viis aastat noorem!

Artikkel ilmus Buduaari ajakirjas.