Reklaam sulgub sekundi pärast

UURING PALJASTAS eluohtliku vea, mida paljud emad oma beebidega teevad

Elu beebiga tähendab ühtlasi ka senise elukorralduse ümber muutmist, sest enamus esemeid, mis inimestel kodus leiduvad, võivad beebile lausa eluohtlikud olla. Teravad lauanurgad, voodiots, juhtmed ja terve rida kõikvõimalikke pealtnäha täiesti ohutuid asju - kui beebi on majas, muutub kõik.

Elu koos beebiga tähendab ühtlasi ka senise elukorralduse ümbermuutmist, sest enamik esemeid, mis inimestel kodus leiduvad, võivad beebile lausa eluohtlikud olla. Teravad lauanurgad, voodiots, juhtmed ja terve rida kõikvõimalikke pealtnäha täiesti ohutuid asju - kui beebi on majas, muutub kõik.

Hiljutisest uuringust selgus kõige ohtlikum ja ühtlasi ka levinum viga, mida emad oma beebidega teevad. Selleks on lapse jätmine hälli või kärusse nii, et emal puudub pidev kontroll toimuva üle. Nimelt selgub, et 80% juhtumitest, mis lõppevad erakorralise meditsiini osakonnas, on seotud beebi väljakukkumisega oma hällist või vankrist.

Ka kõhukotist väljakukkumine on arstidele tuttav trauma põhjustaja ning siinkohal panevad nad emadele südamele, et õnnetus ei hüüa tulles. Elu beebiga tähendab pidevat kontrolli ja järelvalvet, sest kaalul on väikese inimese elu.

Eelpool mainitud õnnetuste vältimiseks soovitavad arstid soetada oma beebidele tooted, mis vastavad kõikidele ohutusnõuetele.

Allikas: goodhousekeeping