Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS! LOE BUDUAARI AJAKIRJU arvutist või nutiseadmest

Buduaari ajakiri, mis on Eesti turul olnud juba enam kui 11 aastat, püüab alati sammu võrra teistest eespool käia. Mõeldes oma lugejatele ja soovides kaasas käia tema vajaduste ja eelistustega, tõime turule lisaks paberajakirjale ka e-ajakirjad. Neid on võimalik kiirelt ja lihtsalt tellida ning lugeda oma nutiseadmest igal ajal. E-ajakiri on hea võimalus ka välismaal elavatel eestlannadel kodumaist ajakirja hommikukohvi kõrvale lugeda. 

Oleme esimesena Eesti ajakirjadest liitunud Joomag distributsiooniplatvormiga, mille vahendusel jõuavad paljud maailmas tuntud ajakirjad oma lugejateni e-ajakirja kujul. Buduaar Meedia kirjastatud ajakirju Buduaar ja Buduaar Teen on nüüd võimalik lugeda arvutist, telefonist või mõnest muust nutiseadmest ning ajakirjad jõuavad müüki samal päeval paberajakirjadega. 

Värsked ajakirjad pole siiski lugejatele tasuta. E-ajakirja aastatellimus (6 numbrit) maksab 9,99 € ning ühe ajakirja kaupa tellides on ajakirja hind 2,99 €. See võimaldab sulle ligipääsu e-ajakirjale igast sinu nutiseadmest ja arvutist. Vanemaid numbreid saab lugeda tasuta.

Buduaar juuli-august 2017 e-ajakirja leiad SIIT. (tasuta)

Buduaar september-oktoober 2017 e-ajakirja leiad SIIT.

Buduaar Teen august-september 2017 e-ajakirja leiad SIIT.