Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS TEOORIA: reesus negatiivne veregrupp kuulub tulnukatele

Uus huvitav teooriva viitab sellele, et inimeste näol, kes omavad  reesus negatiivset  veregruppi, võib olla tegu „maavälise“ rassi esindajatega. Uuringud näitavad, et Rh negatiivne veregrupi tüübid ei kanna reesusahvide geeni ehk, need inimesed ei ole ahvist arenendud. 

Uus huvitav teooria viitab sellele, et inimeste näol, kes omavad  reesus negatiivset veregruppi, võib olla tegu „maavälise“ rassi esindajatega. Uuringud näitavad, et reesus negatiivse veregrupi tüübid ei kanna reesusahvide geeni ehk need inimesed ei ole ahvist arenenud. 

Me teame nelja erinevat veregruppi: A, B, AB ja O. Need grupid on klassifitseeritud vastavalt erinevatele valkudele, mida inimese veres leidub ja mis tõrjuvad organismis erinevaid baktereid. Enamikel inimestel on need valgud olemas, mis tähendab, et neil on reesus positiivne veri. Väike grupp,   teadaolevalt ainult 10 kuni 15 protsenti inimestest, on aga reesus negatiivse veregrupiga. 

Teadlased kahtlevad, kuid samas usuvad, et reesus negatiivne veregrupp pärineb umbes 35 000 aasta tagusest ajast. Arvatakse, et see veregrupp on seotud üksnes teatud hõimudega. See veregrupp on levinud eelkõige Euroopas- umbes 40 kuni 45 protsenti eurooplastest on reesus negatiivse veregrupiga. Samas, vaid kolm protsenti afroameeriklastest ning üksnes üks protsent asiaatidest on reesus negatiivsed. 

Omadused, mis iseloomustavad reesus negatiivse veregrupiga inimesi: 

- Kõrgem IQ
- Madalam kehatemperatuur
- Emotsionaalselt ja psüühiliselt kõrgelt häälestatud
- Pruunid või punakad juuksed
- Sensitiivsus
- Enamasti sinised, rohelised või sarapuupähklivärvi silmad 

Reesus negatiivse veregrupiga inimeste puhul on sagedased need juhtumid, kus kloonimine on osutunud võimatuks. Ka rasestumine võib olla probleemne. Selle veregrupiga lapseootel naise keha ei suuda sageli loodet omaks võtta.

Tuleb tunnistada, et see uus teooria on üsna omapärane, ent huvitav. Selle põhjal tuleb välja, et tulnukad on tõepoolest olemas ning külastanud ja elanud planeedil Maa juba sajandeid. Juba pikka aega on kahtlustatud, et inimkadumised võivad olla seotud tulnukatega ning nüüd selgub tõsiasi, et need inimesed, kes on sel salapärasel moel kadunuks jäänud, omasid enamasti just reesus negatiivset veregruppi. 

Siiski leidub ka palju inimesi, kes usuvad, et see veregrupp pärineb sumeritelt või annuankidelt. Paraku ei saa sada protsenti olla kindel ei ühes ega teises versioonis. See jääb igaühe enda otsustada, mida ta siinkohal tõeseks peab. Kuid meil ei pruugi aimugi olla, et veedame võibolla päevast päeva aega koos tulnukatega, või äkki oleme hoopis ise tulnukad...? 

 

Allikas: thespiritscience.net