Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLISED FIRMAD TULEVAD müüma Buduaari turule 2.04 Tartu Lõunakeskuses

Loe, millised firmad on seekord tulemas turule Tartu Lõunakeskuses 2. aprillil

Buduaari turg LIVE pakub alati üllatusi ja suurepäraseid leide nii eraisikute riidekappidest kui firmadelt, kes toovad turule oma parimad pakkumised.

Loe, millised firmad on seekord tulemas turule Tartu Lõunakeskuses, 2. aprillil:

TORINA FASHION

TORINA Fashion loob unikaalseid pidulikke mantleid, seelikuid ja kleite nii naistele kui tüdrukutele. Enamik tooteid on ainueksemplarid ning kõik rõivad on disainitud ning toodetud Eestis.
Buduaari turul on kõik TORINA tüllseelikud tavahinnast 30% soodsamad. Lisaks loositakse kõigi ostjate vahel välja sädelev must maksiseelik "Champagne Bubbles", väärtuses 109€.
Jälgi ka TORINA tegemisi Instagramis instagram.com/torinafashion ning Facebookis facebook.com/torinafashion.

MILAN FASHION FREAKS

Head hinnad! Kõik kõrvarõngad 1€, Kingad alates 3€, Kõik päikeseprillid 4€, Kleidid ja pluusid alates 5€, Naiste püksid 7€, Kõik naiste teksad 15€!

MOLO LASTERIIDED

ORGANIC DRINKS

Ülemaailmselt auhinnatud NOA Relaxation joogid on jõudnud ka Eestisse! Tegemist on looduslikke ürte sisaldava joogiga, mis vähendab stressi ning parandab tähelepanuvõimet. Jook on kofeiinivaba ning selle ergutavat mõju on tunda juba peale 30. minutit.

Külastage meid Buduaari turul ja proovige meie jooke tasuta.

ORIEN OÜ

Orieni eesmärgiks on pakkuda Teile võimalust saada osa kvaliteetsetest Aasia originaaltoodetest ning tutvustada idamaade trende. 
Meie kiiresti kasvavas sortimendis on tooted tuntud Lõuna-Korea ja teiste Aasia riikide brändidelt, s.h.
- It'S SKIN nahahooldustooted
- SKINLOVERS kosmeetilised kangasmaskid
- PO-LICE täivastased juuksekummid
- HAIR MEDIC juuksekasvu soodustav vahend
- EDISON arendavad söömistarvikud lastele
- VIP GOLD Korea traditsioonilised söögiriistad
Vaata lähemalt www.orien.ee

MyBody OÜ 

MYBODY kannab endas missiooni väärtustada inimeste aega ja tervist, pakkudes seeläbi professionaalset ning teadmistepõhist teenindust. MYBODY visiooniks on olla aktiivse ja tervisliku elustiili esimene partner. Pakume Sulle tuntumate ja kvaliteetsemate toidulisandite brändide valikust Eestis: 
Self - jõusaal, võitlussport, dieet-tooted, pallimängud ja kestvusalad
Aminostar - taastumisvahendid kõikide spordialade harrastajatele, dieet-tooted
All Stars - suurim süsivesiku- ja proteiinibatoonide valik

VAHVLIHALDJAD

Buduaari turul on sel korral erakordne võimalus saada nostalgiline elamus nautides Vahvlihaldjate krõbedaid vahvleid! Turult leiad nad üles magusa vahvlilõhna järgi!

JAVER SHOES

Javer Shoes värvilise jalatsikollektsiooni võtmesõnaks on mugavus, mitmekülgsus ja stiil. Lisaks tavapärasele üllatame Teid UUTE ja ainulaadsete mudelitega! Lisainfo: www.javer.ee

DPD PAKIVEDU

DPD on Eesti turul olnud juba 20 aastat ning igal aastal usaldavad kliendid meile rohkem kui kolm miljonit pakki. DPD teenused ja tooteportfell hõlmavad pakiveo kõiki aspekte, pakkudes tõhusaid lahendusi igale segmendile. DPD võrgustikus jõuab Eesti-siseselt pakk saajani juba järgmisel tööpäeval ning tarneaeg Euroopasse on sihtriigist sõltuvalt 1-8 tööpäeva. DPD lähtub oma toodete ja teenuste arendamisel klientide vajadustest, meie iseteeninduskeskkond pakivedu.ee on kiireim ja mugavaim viis pakkide saatmiseks kodust või kontorist lahkumata. DPD Pickup pakipoodide võrgustikku kuulub enam kui 300 punkti üle Baltikumi – teenus, mis muudab pakiveo veelgi paindlikumaks. Kliendid saavad pakke saata ja vastu võtta Pickup pakipoodides, mis jäävad nende koduteele või töökoha lähistele.

Vaata lisa SIIT.

Väike Mudilane OÜ

www.lelud.ee on üks vahva mänguasja e-pood, kus valikust leiab puidust mänguasju nii suurematele lastele kui ka pisikestele beebidele. Buduaari turul ostes meie tooteid vähemalt 50 € eest, saad soodustust 5%.

Nimekiri täieneb jooksvalt selle nädala jooksul. Hoia end kursis!