Reklaam sulgub sekundi pärast

Vaata põnevaid pakkumisi Buduaari LIVE turul! Vol 2

Buduaari LIVE turg toimub juba sel nädalavahetusel Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Tulemas on kõigi aegade suurim Buduaari turg, kus on rohkem müüjaid, rohkem ruumi ja rohkem häid pakkumisi! Vaata allpoolt, mida põnevat Buduaari turul sel korral pakutakse. NB! Juba õige pea lisame veel häid pakkumisi.

Buduaari LIVE turg toimub juba sel nädalavahetusel Eesti Näituste messikeskuse C-hallis. Tulemas on kõigi aegade suurim Buduaari turg, kus on rohkem müüjaid, rohkem ruumi ja rohkem häid pakkumisi! Vaata allpoolt, mida põnevat Buduaari turul sel korral pakutakse. 

 

Joik tutvustab turul oma uusimat toodet, milleks on särav kehakoorija suhkru ja roosa saviga, ning mis on Buduaari turul hinnaga 7,50 eurot.

 

Kauplus Beauty Land pakkub laias valikus kreeka naturaalset oliivõli baasil kosmeetikat. Buduaari turul pakuvad nad laias valikus kuni 50% hinna-alandust. Näiteks kõik dušigeelid maksavad 3,99 eurot (tavahind 6,80 eurot). Kõik Ihupiimad maksavad 4,99 eurot (tavahind 7,80 eurot).

 

Tarbi24.ee pakub turul Elizabeth Ardeni Green Tea Honey Drops 500 ml kreemi hinnaga 18 eurot (tavahind poodides u 50 eurot).

 

Aden Cosmetics loosib kõigi e-posti listiga liitunute vahel välja 2 FACE, 2 LIP, 2 EYE ja 2 NAIL paketti. Lisaks saab meigikotti soetada väga magusa hinnaga adeni innovaatilisi BB-kreeme! Sügisene supersoodustus on ka adeni efektlakkidele (hind 1,90 eurot) ja Eye Stylist laineritele (2,90 eurot). Lisaks palju uusi ja huvitavaid tooteid ja üllatuspakkumisi!

 

Euronics on Buduaari turul väljas Valera juuksehooldustoodetega  ja Beureri massažitoodetega, kõikidele soovijatele tehakse soenguid ning väsitavast kauplemisest on võimalik ennast lõõgastada Beureri massaažitoolides. Buduaari turul on võimalik soetada Valera tooted kuni 25% allahindlusega, kaardimakse võimalus! Euronicsis on septembris ja oktoobris kõik Valera föönid ja muud juuksehooldustooted -25 % soodsamad. 

 

White Glo hambapastadel on Buduaari turul erihind 5 eurot ning ostes kolm hambapastat, saab neljanda tasuta kaasa!

 

Buduaari turul tulevad esimest korda Eestis suurema avalikkuse ette ja müüki esimesed legaalsed nikotiiniga ühekordsed e-sigaretid. Muide, need nikotiinisisaldusega e-vedelikud, mida Eestis turustatakse ei ole seaduslikud ja on võrdsed salasigarettide staatusega.

 

Peugeot tutvustab turul oma uut mudelit Peugeot 2008 ning igal külastajal on võimalus võita auto nädalavahetuse kasutuspakett. 

 

Vermont pakub külastajale kauneid lilleseadeid. 

 

Magusad Ampsud on väljas erinevate hinnaüllatustega ja uute maitsetega ning neile, kes ampse enne ei ole maitsnud, on prooviportsud kümne erineva kommiga, mille hind 3,50 eurot. 

 

Kohvi pakuvad turul Coffee4Emotions ja Gourmet Cofee.

 

Gourmet Coffee eripakkumised turul on järgmised: kui ostad paki värskelt röstitud Gourmet Coffee kohvi, siis saad kauba peale tasuta kohvijoogi ning Latte art cappuccino ja muffini saate  turult kõigest 4 euroga.

 

Gutta degusteerislauakesel  on uued päikesest pakatavad premium klassi mahalamaitsed* Õuna-pirni, *õuna-mango *ananassi-banaani. Tule maitse, vali oma lemmik ja sul on võimalik võita rikkalik kogus mahlavaru. Kohe turul valitakse võitjad välja. Degusteerimsied toimuvad reedel kell 12.30, kell 15.00 ja kell 18.30. Laupäeval kell 13.00 ja kell 16.00

 

Health & Food Boutique kavatseb turul pakkuda külastajatele maitsmiseks ALO aloe vera ja kookosjooke ning neil on ka turu jaoks soodushind, 1,5 eurot/pudel (tavahind 2,2 eurot).

 

Mõnusaid smuutisid saavad külalised Boosti bussist ning maitsvaid küpsetisi pakuvad Pagaripoisid.

 

Külalistele pakuvad põnevust JJ Street, Vene Teater, Royal FM.

Moekohvik, kust ei puudu ka ilujook OCÓO, ning klubi Studio tegijad hoiavad meeleolu viimase peal.

 

Tule kohale ning saa osa nendest ja paljudest teistest parimatest pakkumistest!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tallinna Buduaari turg LIVE leiab aset Eesti Näituste messikeskuse C-hallis, mis tähendab, et sügisene Buduaari turg LIVE on siiani toimunud ostupidudest suurim!

 

Ees ootab glamuurne ja särav staariturg, samuti avame taaskord Moeturu, kus on kohal mitmed tunnustatud Eesti disainerid ning seal juures pakub kosutust Moekohvik ning klubi Studio tegijad hoiavad meeleolu viimase peal.

 

Emade rõõmuks avame uuesti Buduaari lasteaia ning meestele pakub üllatusi ja meelelahutust meestehoid! Tegevust leidub kõigile.

 

Tallinna Buduaari turg LIVE toimub 13.-14. septembril Eesti Näituste messikeskuses.

 

Reede, 13. september

Kell 12-14 VIP šopping, pilet 7.90 €

Kell 14-21 turg avatud kõigile, pilet 3.50 €/ 2 €


Laupäev, 14. september

Kell 10-18 turg avatud kõigile, pilet 3.50 €/ 2 €

 

Turu sissepääs maksab alates 11. eluaastast naissoost külalistele 3,50 eurot ja sisaldab värsket  Buduaari ajakirjanumbrit ning kehtib kahepäevase piiramatu sissepääsuloana. Kuni 10-aastastele on sissepääs tasuta ning mehed saavad turule uudistama tulla 2 euro eest.

 

 

[gallery ids="3031604,3031606,3031608,3031610,3031612,3031614"]