Reklaam sulgub sekundi pärast

VALLALISE NAISE ELU: lõpuks saan sibulat süüa

Enamus suhtes olevad inimesed mõtlevad suure tõenäosusega, et vaba ja vallaline olla on halb, kuid teisalt ei pruugi see sugugi nii olla. Portaal Daily Mail avaldas naiste kommentaarid vallalise elu teemal ning neist selgus, et nii mõnigi naine ihkas vabadust rohkem kui suhtes olekut.


Enamik suhtes olevaid inimesi mõtleb suure tõenäosusega, et vaba ja vallaline olla on halb, kuid teisalt ei pruugi see sugugi nii olla. Portaal Daily Mail avaldas naiste kommentaarid vallalise elu teemal ning neist selgus, et nii mõnigi naine ihkas vabadust rohkem kui suhtes olekut.

Kui suhe jookseb karile, siis selle asemel, et musta masendusse langeda, tasuks elu pisut teise nurga alt vaadata! 

Naine, kelle kümme aastat kestnud abielu sai läbi, tunnistab ausalt, et see oli tema jaoks nagu puhas hapnik, mida ta väga vajas. "Ma saan lõpuks teha kõike, mida ma tahan. Ma saan süüa sibulat ja mul on lõpuks aega, et olla iseendaga ja nautida üksi olemist. Algul ma kartsin seda, sest ma polnud aastaid üksi olnud ja ma isegi ei teadnud, kas ma oskan üksi olla, kuid tuleb välja, et see on lausa imeline," kommenteerib naine.

Kui suhtes olles on iseenesestmõistetav, et alati tuleb mõelda ka teise osapoole soovidele, siis üksi olles seda ei ole.

Uuringud näitavad, et paljud mehed näiteks naudivad vaba ja vallalise elu eelkõige seetõttu, et neil on vabadus teha, mida nad tahavad ja millal nad tahavad.