Reklaam sulgub sekundi pärast

VARATEISMELISTE POISTEKAMP hoiab Viimsi küla hirmu all

"Viimsis on noortekambad juba mõnda aega lapsi ja ka vanemaid inimesi hirmu all hoidnud," tunnistab Buduaarile üks kohalik lapsevanem. Halloweeni pidustuste ajal aga tekitas noortekamp ärevust ja hirmu päris paljudele lastele. Antud juhul oli tegemist umbkaudu 11-14-aastaste eesti keelt kõnelevate poistega, kes kasutasid ära Halloweeni pidustusi, et vandaalitseda ja lapsi hirmutada Viimsi vallas asuvas Pärnamäe külas. 

Pärnamäe külavanem Siiri Visnapuu tegi sel teemal ka avaliku postituse. "See, mis eile Pärnamäe külas toimus, ei ole mitte kuidagi aksepteeritav ega vabandatav mingite pidustuste või mis iganes laenatud traditsioonidega. Kamp umbes 11-14 aastaseid, eesti keelt kõnelevaid poisse käis mööda Päramäe küla ja terroriseeris nii külaelanikke kui teisi Halloweeni jooksvaid nooremaid lapsi. Uksi taoti kaigastega ja loobiti tooreste munadega. Kes poisid sisse lasi,  pidi korralikult vaeva nägema, et seltskond koridori tagasi suruda," räägib külavanem, kellele oli selleks hetkeks saabunud juba 12 kaebust külaelanikelt. "Poisid karjusid, vandusid ja hirmutasid külavahel jooksvaid väiksemaid lapsi. Nad üritasid lastelt komme ära võtta, lõhuti ka kostüüme."

Loodetavasti tunnevad nende poiste vanemad oma lapsed ära ja võtavad peavad poistega tõsise vestluse maha. Ühel poisil oli tumeroheline jope, prillid, üks poiss kandist skeletoni (luukere) kostüümi. "Ühe poisi nimi võib olla Sander, oma olemuselt olid nad hästi kurjad. Kohe kohe on Mardi- ja Kadripäev - ma väga palun teid rääkige oma lastega, mis tähendus on erinevatel pühadel ja mida toob endaga kaasa pahatahtlik ja kaaskodanike suhtes vaenulik käitumine! Tänaseks on minuni jõudnud 12 kaebust Pärnamäe külast." 

"Viimsis on noortekambad juba mõnda aega muret tekitanud hirmutades lapsi ja vanureid," räägib üks lapsevanem Buduaarile ning lisab, et tüüpilised kiusavad nad väiksemaid koolilapsi Grossi poe läheduses ja Selveri juures. Seda, kas antud noortekamp on ka varasemalt ulakusi teinud, lapsevanem kinnitada ei saa.