Reklaam sulgub sekundi pärast

Värskendavad joogid meie naabritelt – Novelle, Upcider

Säilitamaks normaalset ja eluks vajalikku tasakaalu organismis, vajab täiskasvanud inimene 2 kuni 3 liitrit vedelikke päevas.

Säilitamaks normaalset ja eluks vajalikku tasakaalu organismis, vajab täiskasvanud inimene 2 kuni 3 liitrit vedelikke päevas. Umbes ühe liitri saame me toiduga, ülejäänud peame manustama joogina. Joogid nagu kohv ja alkohol viivad aga kehast vedelikke hoopis välja, mitte ei lisa seda, nagu võiks arvata.

Hartwall Novelle - Elu vesi

Piisavas koguses puhta vee tarbimine aitab hoida keha töökorras ja vaimu värske. Kuid veel ja veel on vahe. Nii nagu sa ei soovi kasutada oma autos küsitava kvaliteediga kütust, peaksid ka jälgima, millist vett sa ise enda kehasse lubad. Allikavee nimetust tohib kanda vaid vesi, mis on 100% looduslik, ammutatud ühest kindlast allikast, kontrollitud ja töötlemata. Need ranged nõuded tingivad allikavee suhteliselt kallima hinna. 
Hartwall Novelle allikavee teeb eriliseks selle päritolu. Teada ja tuntud on Soome puhas loodus. Novelle allikavesi on filtreerunud läbi sügavates kihtides paikneva graniitpinnase ja seda ammutakse Karijoelt, Lõuna-Põhjamaalt. Selle allikavee esmaklassilist kvaliteeti on tunnustatud ka Euroopa juhtiva “Fresenius” laboratooriumi poolt.


Värskus, mis viib meeled kõrgustesse!

Uuenenud Hartwall Upcider siidrid on saanud suurepärase vastuvõtu osaliseks nii oma kodumaal Soomes kui ka Eesti siidrisõprade seas. Seda kinnitavad mitmed võidud maitsetestides. Ainult naturaalseid aroomilisandeid sisaldav retseptiuuendus ja mõnusalt ning lihtsalt käsitletav keeratava korgiga pudel on tõstnud Upcideri siidrid täiesti uuele tasemele. Värsked maitsed, mille seast leiab seksika maasika, meela vaarika, vormika pirni ja klassikalise kuiva õuna maitsed, teevad eriliseks iga koosviibimise. Värskust ja naturaalsust kinnitab ka Natural tempel siidripudeli etiketil.
Veendu selles ise ja lase Upcideril viia end kaasa maitsenaudingu pilvedesse!

[gallery ids="1960760,1960767"]