Reklaam sulgub sekundi pärast

VICHY JAGAB KINGITUSI! Võitja loositud!

Peatselt saabuv kevad tähendab ühtlasi ka seda, et nahale on aeg väike uunduskuur anda. Ja mis sobiks selleks paremini kui professionaalsed näohooldustooted, milleks on päevakreem ja seerum, mis aitavad säilitada naha nooruslikkuse ning panevad jume värskusest pakatama!

Nüüd on sul võimalus täiustada oma näohooldustoodete kogu kahe imelise toote võrra, kuna Vichy loosib peatselt saabuva kevade puhul kingitusi! 

Esimeseks tooteks, mille Vichy kingib, on selle kevade innovatsioon  uue põlvkonna iluprotseduuridest inspireeritud päevakreem Liftactiv Collagen Specialist, mis taastab nahas loomuliku kollageeni tootmise ning korrigeerib igakülgselt nähtavaid vananemismärke nagu kortsud, lõtvunud nahk, ebaühtlane nahatoon ja pigmendilaigud. Päevakreem Collagen Specialist tugevdab naha võimet võidelda vananemisega! 

Teiseks tooteks, mis välja loositakse, on Liftactiv antioksüdantne seerum, mille tulemusel on nahk pehmem ja säravam, ning juba 10 päeva pärast näib nahk värskem ja pringim ning jume ühtlasem. Seerum sobib kasutamiseks, kui nahk on kurnatud aastaaegade vaheldumisest, saastunud keskkonnast või stressist. Tootevalem sisaldab 15% puhast C-vitamiini, mis aitab võidelda naha vananemisilmingutega. Kirgastab ja silendab naha tekstuuri ning ühtlustab jumet. 

Võitja on loositud!