Reklaam sulgub sekundi pärast

VICTORIA JA DAVID BECKHAM avaldasid enda pika kooselu saladuse

Victoria ja David Beckham on koos olnud üle 20 aasta. Paaril on 4 ühist last. Paar kohtus esmakordselt 1997.aastal. Oli aeg, kus Spice Girls oli oma kuulsuse tipus ja David mängis Manchester United ridades. Beckham palus enda tulevase naise telefoninumbrit. Edasine on juba ajalugu.

David Beckhami sõnul nägi ta 1996.aastal Spice Girlsi muusikavideot ning ütles oma kolleegile, et ühel ilusal päeval sõuab ta Victoriaga abieluranda. Peale telefoninumbrite vahetamist läksid David ja Victoria juba järgmisel päeval kohtingule. Sellest päevast alates on nad lahutamatud. Paari esimene laps nägi ilmavalgust 1999.aastal.

2004.aastal hakkas nende abieluõnn aga mõranema, kui avalikkuse ette jõudsid kuulujutud nagu Davidil oleks armusuhe enda sekretäriga Rebecca Loosiga. David lükkas kuulujutud ümber, kuid Loos ei jätnud meest rahule. Victoria võttis lapsed ning reisis Šveitsi. Üsna pea järgnes neile ka David. Seejärel kolisid nad Los Angelesesse ning vähehaaval Rebecca ununes. 

"See oli meile väga raske aeg. Me jäime ellu. Paarina. Loomulikult teeme me kõik vigu ja me kõik teame, et abielus esineb ka mõõnasid. Oleme üheskoos kõikidest raskustest jagu saanud. Tunneme üksteist läbi ja lõhki. Ja me räägime omavahel," on Victoria varasemalt avaldanud.

Ka Davidi sõnul on nende pika abielu saladuseks rääkimine.

"Me oleme koos, sest armastame üksteist," lisas mees. 

 

allikas: Iltalehti