Reklaam sulgub sekundi pärast

VIHANE PRUUT: RASE PRUUTNEITSI rikkus minu pulmad ära

Pruut on ääretult õnnetu ja vihane oma lapseootel pruutneitsi peale, kes sai naise sõnul tema pulmas kogu tähelepanu endale ja rikkus seega kogu sündmuse. Kümneid tuhandeid eurosid maksnud pulmapidu sai naise sõnul rikutud, sest ainus, kellest külalised rääkisid ja kelle vastu huvi tunti, oli kuuendat kuud lapseootel pruutneitsi.

Pruut oli niivõrd masenduses, et otsustas minna Redditi keskkonda ja ennast seal välja elada. Ta seletas, et oli kolm aastat pulmapidu planeerinud ning soovis, et kõik oleks kulgenud ideaalselt. Kui aga suurpäev kätte jõudis, märkas ta kohe, et külalised haarasid tulevase abielupaari asemel fookusesse hoopis peagi sünnitava pruutneitsi ja tema kena välimusega mehe. 

Kui oli aeg tantsima minna, lootis pruut tähelepanu endale ja oma kaasale saada, kuid ka siis huvitas külalisi hoopis lapseootel naine.

Kokkuvõtvalt ütleb pruut, et tema pulmad rikuti ära ja see oli lapseootel naisest väga inetu. 

Redditi kasutajad aga leiavad, et lapseootel pruut pole kuidagi selles süüdi ning ütlevad hoopis, et pruut ise on äärmiselt isekas ja kade ning võiks ennast kokku võtta.

Allikas: The Sun